Senat Univerziteta poništio doktorat ministra finansija Srbije

Mali off topic u vezi ovog slučaja mada je vezan za temu diploma.
Ova vlast opstaje zahvaljujući lažnim diplomama iliti diplomama koje su ištancali po mračnim kutcima musavih sokaka tipovi koji to ne bi smeli da rade. Ne šalim se uopšte, postupak je sledeći ; Ištanca se veliki broj diploma privatnih fakulteta koje se pokupuju tako što se u partiji ili na radnom mestu sazna gde ima da se kupi i za koje radno mesto. Zatim se isti zahvajujući partiji pozapošljavaju ili dobiju funkcije na mesta koja redovnim državnim školovanjem ne pripadaju. Tog momenta postaju robovi partije, dobro znaju da sistematizacija radnih mesta zahteva viši stepen redovnog školovanja koji su oni nadomestili kupljenom diplomom (za koje svi i znaju da su kupljene) pa tu uslugu partije vraćaju obavljanjem raznih poslova za nju.

Ne mora uopšte diploma da bude uslov za to, primaju ih i bez diplome, cela suština je obavljanje poslova i davanje para nazad.

No, što se teme tiče, ok, poništili su diplomu i šta sad? Osim nekog javnog zadovoljstva "e, neka ti neka", šta smo mi tačno time dobili? Promeniće se Ministar? Neće.

Ne mora uopšte diploma da bude uslov za to, primaju ih i bez diplome, cela suština je obavljanje poslova i davanje para nazad.

No, što se teme tiče, ok, poništili su diplomu i šta sad? Osim nekog javnog zadovoljstva "e, neka ti neka", šta smo mi tačno time dobili? Promeniće se Ministar? Neće.
Pa jes, jace mi i ministarstvo.

Pa treba ga osvestiti da je njegovo znanje ograničeno

Vidim i dalje daje izjave na instagramu kako nije glup etc.

Pa treba ga osvestiti da je njegovo znanje ograničeno

Vidim i dalje daje izjave na instagramu kako nije glup etc.

Nisu oni blesavi, svesni su oni svog znanja, odnosno, neznanja, zato i jesu tu gde jesu. Kao što rekoh, ovo je samo satisfakcija nekog dela građana u smislu "eto, sad je više nemaš", dok on i dalje nastavlja da bude to što jeste, da radi šta je radio, itd... To ti je kad ti pukne cev, a ti zalepiš izolirkom i još misliš da si poentirao.

Мало ће новинари да глођу ту коску, Мали ће сачекати који месец и тихо ће проћи вест да је његова жалба на да дату одлуку прихваћена.

Manje - više da. Hleba i igara.

images

Back