Senader otpušta ministre radi ubistava u Zagrebu

ma vidi ovog poČetnika:rotf:

taman htio ugasit komp i otić na spawanje...:hahaha:

ajde mali kad obrišeš mlijeko oko ustiju i kad sa poČetnika dođeš do statusa barem "aktivan član" onda mi se obračaj...možda ti tada povjerujem kako nisi nečiji klonJ :evil::dash:

:bye:

LOL! Pa 99% tvojih postova su slike :)

Ne nisam klon.. imam samo jedan racun za razliku od nekih tvojih muljaza.. satro neki upadi na acc bla bla :mrgreen:

'noc aktivni :bye:

Treba proglasiti otvoreni rat protiv mafije u Hrvatskoj, i ne samo u RH, nego i u Srbiji i svugdje na ovim prostorima gdje je uzela maha. Sramota je da se građani moraju bojati izaći na ulicu od straha da ih tkogod ne ubije, ne premlati i sl. Meni je sve neugodnije ostajati vikendom vani do kasnih sati, jer ima previše nasilja. Izlazim u motoklub, u blizini kojeg su prije dvije godine u mafijaškom obračunu izrešetana dvojica mladića. Strašno! Prije godinu ipo, zamalo sam popio batine kad je mene i ekipu okružila grupa delikvenata, mlađih od nas (!), a prije 5-6 godina napali su nas neki huligani nakon koncerta "Leta 3", jer su utuvili u glavu da su članovi "Leta 3" protudržavni element (?) i da smo stoga bili na četničkom (?!) koncertu. Luda kuća! :dash: Najgore je što je svake godine sve gore. Iza ponoći kao da netko pusti sve lokalne mafijaše s lanca. Onda jezik za zube ili si hrana za ribe. Ebem ti državu! :otkacio: Ne da smo banana republika, nego pet put gore.

Back