seljachina

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
141.914
vishe puta mi je recheno od strane zhensaka seljachino...
shta tachno pod tim podrazumevate...dali skup osobina, jednu osobinu, par osobina...?
pojasnite mi...
jer svakako pod time ne misle na poreklo, mjesto odrastanja dotichnog mushkartza...
ovo tju takodje da postavim i na moj matichni da tako kazhem pedefe, jer me interesuje mishljenje zhena...

hvala...

Seljak je čovek koji živi na selu.
Pošteno i od svog rada.

Seljačina je karakterna osobina.

Znaš ono, kao u "Variola Vera":

Pitckha je polni organ
a pi.z.da je karakterna osobina

tz...eto i vama ovde mora naglashavam...
loshe sam se naime odrazio...mislio sam upravo na to shto vi smatrate pod karakternom osobinom...na seljachina...
al eto napiso sam seljachina...shta sad...aj linchujte me zbog toga...:I

koja seljober-tema msm coece...
t1609.gif

shta tachno pod tim podrazumevate...dali skup osobina, jednu osobinu, par osobina...?
pojasnite mi...
jer svakako pod time ne misle na poreklo, mjesto odrastanja dotichnog mushkartza...
ovo tju takodje da postavim i na moj matichni da tako kazhem pedefe, jer me interesuje mishljenje zhena...

hvala...

parazita koji ceka rucak
sa otvorenim slicem
da muve ne bi isle na rucak

pojasnite mi...

hvala...

Nisi ti seljacina, samo ne umes da se postavis prema ljudima na pravi nacin pa te onda procene i ovako i onako.

Ljudi su razliciti, i polom i godinama i karakterom i ponasanjem, neke poznajes, neke ne, neki razumeju tvoje pisanje neki nepodnose a ti se prema svima ponasas sasvim isto.

Znas da si meni bas gotivan lik, ja razumem veliku vecinu tvojih postova, (doduse ja imam uvrnut smisao za humor) ali ponekad zastanem pa ne mogu da verujem sta pises, ne da si "seljacina" nego si ne znam ni sta. A znam da to nema veze ni sa tobom ni sa tvojim karakterom. Jednostavno se glupiras, nekad s merom a nekad pogubis sve kompase.

I zakljucak, seljacina je ono na sta ti drugim ucesnicima licis kad predjes granicu dopustenog glupiranja. :)

То је карактерна особина ако је упућено од неке нормалне особе...ако одеш међу девојчице адолесценткиње :) њима је то свака друга реч...сељачино,брате,не могу да верујем,сељачино,тебра,мислим брате,сељачино...ето то је речник данашњих девојчица...скоро сам седео у башти близу неких девојчица од по 18 година...ужас како причају

pojasnite mi...

hvala...

zavisi kakva ti je ženska osoba to rekla... da li si je odbio, ili lupio po dupetu?
ja ne podrazumevam seljačinu sve dok ne počne da prdi na javnom mestu, ne čačaka nos, na gaji nokat na malom prstu.
bele čarape mi ne smetaju, podrigivanje takođe.
ima seljačina i s manirima... al to se sve da kultivisati.

pojasnite mi...

hvala...

Kažu i meni pa živim. :)

Za mene nije seljak taj sto je na selu rođen i što radi na selu,
taj je sigurno i vidjela sam pristojniji i kulturniji od onoga što je
rođen u gradu doživjela i uvjerila sam se sama jer dosta toga sam prošla i idem po tim velikim privatnim zabava di su svi u odjelima
di su svi sa grada i gospoda velika,
di bi trebali se svi lijepo i pristojno ponašati bar za stolom a oni jedu kao da nikad hranu nisu vidjeli sa prstima i ćapaju sa tacna
a onaj sa sela sjedi i gleda oko sebe i pije lagano piće i to jedno piće
i sad neka mi netko kaže tko je tu veća seljačina.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back