selidba...

Па види на Домарима тамо где је Хелен са 2 л

И ја се преселио скоро, али делимично, могу да ти препоручим службу за селидбу, момци су за сваку по0хвалу.

Па види на Домарима тамо где је Хелен са 2 л

И ја се преселио скоро, али делимично, могу да ти препоручим службу за селидбу, момци су за сваку по0хвалу.

Preporuči, neće da smeta. Možeš na pp, a mogla bih još štošta da te ispitam. A našla sam ovde i reklame za neke agencije, službe, kako god da se zovu. Kao pokrenu temu Selidba, a tamo samo njihov telefon i hvalospevi o samima sebi.

Moj muž se preselio zbog mene u drugi grad. Mislim, nije baš u drugi - iz Beograda (Vidikovac) u Zemun. Voli čovek da peca pa mu se svidelo da mu reka bude bliže.

Немој да си блесав. Профи наплаћују кутију 100 дин; да обезбеде нову и доставе, не и да пакују у исту, они само носе и то што безбедније...

E, gledala sam na nekom sajtu to za selidbe vidi cene kutija u spojleru i ostalog materijala, a meni treba 50 kutija ili koliko. Šta fali onima što pokupim iz prodavnica kad povade robu?
•Kartonske kutije - troslojne standard (45x35x30 cm) 120,00 din/kom
•Kartonske kutije - troslojne velike (60x40x40 cm) 150,00 din/kom
•Kartonske kutije - troslojne jumbo (60x50x50 cm) 180,00 din/kom
•Kartonske kutije - petoslojne strong (63x32x35 cm) 150,00 din/kom
•Rebrasti karton 90,00 din/m2
•Folija sa vazdušnim mehurićima - pucketava folija 90,00 din/m2
•Streč folija (rolna 2,4 kg, širina 50 cm) 850,00 din/kom
•Streč folija (rolna 5 kg, širina 50 cm) 1.700,00 din/kom
•Lepljiva traka (5cm x 50m) 120,00 din/kom

Не фали ништа, само да су чисте и нове то су те исте кутије. Мени су остављале продавачице нове у Корнер шопу. Мислим да су ми обезбедиле преко 70 нових кутија.

Ови што су мени носили имају прекриваче за намештај, набавили од пословног белог света досељеног у србију, то је стандард како се дипломатски кор сели углавном из Америке, њима то не треба, а овима добро дошло. А"пуцкетаву" фолију можеш ма метар на купиш у Метроу, јефтино. И добро је што имају неке каишеве којима вежу ствари у камиону или комбију, зависи колико и какве ствари и које висине се превозе.
Ови немају сајт, нисам видео ни да се рекламирају, не знам да ли или не...
Дође ти менаџер и погледа намештај, ситне ствари отприлике не глада нити одокативно мери колико је то кутија, ми смо га заебали за кутијама са књигама и дисковима, преко 50 кутија само са тим лол..Лако је носити фрижидер, ал набијене књиге не баш..Све осетљиве ствари, стакларија, стаклене витрине, комоде, пренели без иједне огреботине.
И што је мени било супер, не вуку намештај - не спусте кад унесу у стан, него тачно пренесу где треба и како треба.

Poslednja izmena:
Па јесте, после кажем сами пали низ степенице, нисам ја...
Неће то да ради, једној баби носили кесу за ђубре из зграде 10м до контејнера и то 200дин за кесу. Рекла ми та баба пред смрт.
Ево, ја оћу неког да наватам да ми исече ора испред зграде, самоникао ора, кој ће ми, имам већ трафо станицу лол..
Не ваља ора испред, а неће нико да га елиминише, а ја увек заборавим да потегнем тестеру..
Мислим, цигани, то су добри људи, умеју и да певају и свирају ћемане.
А о чему беше тема? А јес..

Back