selidba...

Svaki mushkarac koji drzi do sebe nece da napushta svoje rodno bunjishte .
Mufljuzi koji furaju tezu "zavisi koja riba i koji grad " treba da znaju da ribetine iz Pariza i Milana ne cekaju take dileje ko nji ...

Svaki mushkarac koji drzi do sebe nece da napushta svoje rodno bunjishte .
Mufljuzi koji furaju tezu "zavisi koja riba i koji grad " treba da znaju da ribetine iz Pariza i Milana ne cekaju take dileje ko nji ...
...a opšte je poznato da ribe u Parizu i Milanu *****ju Rafaello kuglice i muvaju se isključivo sa članovima kraljevskih porodica.

E sad, ko živi na bunjištu, taj i nije za nigde drugde.

Jok , ti si iz Pariza , a zbog ribe bi otishao da zivish u Bajinu Bashtu .

Shto mrzim mediokritete koji proseravaju na forume pa to ti je ...

Kaze sinak " zavisi koja riba , zavisi koji grad " , kao da se mali za neshto pita ili moze da bira ...

Idi begaj , i ne kaci se vishe na moje komentare , vec ako mislish da si neko i neshto daj izdrzano misljenje , a ne laprdanje na tudje komentare...

Evo ja da kažem, ja se udo iz Srbije u Nemačku i ništa mi ne fali .Čovek mora samo da se malo navikne kao kad ideš iz nekog sela u grad u školu i učiš tu školu da bi živeo u većem gradu ,pa tamo i ostaneš i ne misliš nikada da se vratiš u selo.A zavisan ne noraš da budeš nikada ,to su samo priče.

Jok , ti si iz Pariza , a zbog ribe bi otishao da zivish u Bajinu Bashtu .

Shto mrzim mediokritete koji proseravaju na forume pa to ti je ...

Kaze sinak " zavisi koja riba , zavisi koji grad " , kao da se mali za neshto pita ili moze da bira ...

Idi begaj , i ne kaci se vishe na moje komentare , vec ako mislish da si neko i neshto daj izdrzano misljenje , a ne laprdanje na tudje komentare...
Petlić, drži se svog bunjišta i ne mlati krilcima. Jasno?

Ja treba da se selim iz stana u stan, tražim neku temu gde ću da pročitam kako da se spakujem... a vidi na šta naletim!? Pa što niste to malo preciznije naslovili: Seliba zbog ribe ili tako nešto!?

Back