DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.914
el bi se preselio zbog ribe u drugi grad...?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a kad raskinete gde onda
onda se vratis nazad...oboris njusku i gledas u pod
el bi se preselio zbog ribe u drugi grad...?
ne samo zbog nje, već zbog zajedničkog života, a i više mogućnosti....da
pa de bi ti to išo i odakle bi išo, pa da ima više mogućnosti...?
...i šta ako je iz Kuršumlije, a ne iz Begeta recimo...?
zavisi koje ribe
Svaki mushkarac koji drzi do sebe nece da napushta svoje rodno bunjishte .
Mufljuzi koji furaju tezu "zavisi koja riba i koji grad " treba da znaju da ribetine iz Pariza i Milana ne cekaju take dileje ko nji ...
Da, da , kažu Kuba popularna, a ne košta puno, domaći pecaroši čuli za "Starca i more" pa samo gledaju da rasprodaju šta imaju i presele se u svoj raj na Karibima. Ja ih stvarno ne razumem, doduše mene pecanje baš ne privlači, možda je to samo zbog domaćih što mož navatat po kanalu?zavisi koje ribe
...a opšte je poznato da ribe u Parizu i Milanu *****ju Rafaello kuglice i muvaju se isključivo sa članovima kraljevskih porodica.Svaki mushkarac koji drzi do sebe nece da napushta svoje rodno bunjishte .
Mufljuzi koji furaju tezu "zavisi koja riba i koji grad " treba da znaju da ribetine iz Pariza i Milana ne cekaju take dileje ko nji ...
Petlić, drži se svog bunjišta i ne mlati krilcima. Jasno?Jok , ti si iz Pariza , a zbog ribe bi otishao da zivish u Bajinu Bashtu .
Shto mrzim mediokritete koji proseravaju na forume pa to ti je ...
Kaze sinak " zavisi koja riba , zavisi koji grad " , kao da se mali za neshto pita ili moze da bira ...
Idi begaj , i ne kaci se vishe na moje komentare , vec ako mislish da si neko i neshto daj izdrzano misljenje , a ne laprdanje na tudje komentare...