gost 52128
Iskusan
- Poruka
- 6.693
I ja sam spremna za promenu
Potrebno mi je vise svetla a i zelela bih da mi stan bude malo vise "mediteranski". Moracu da sacekam da mi muz ode na neko duuuuze putovanje da bih to izvela - ne voli covek time da se bavi.
Ja i inace stalno pomeram i menjam svoju sobu, to mu je ok, samo mi se smeje, ali cim pocnem da majstorisem po celom stanu bezi i telefonira iz kafane (kasno nocu) da proveri da li je gotovo - nece da se vraca u haos
Uopste ne moze da shvati moju potrebu da pomeram namestaj (ponekad i u dva ujutru
) i koliko je sve to hitno!! Jedina dobra stvar je sto imamo isti ukus pa oko toga nema svadje 
A ova tema me je inspirisala (vase informacije o feng suiu su pomogle) za jedno veeeliko izbacivanje suvisnih stvari iz stana. Mozda pocnem veceras, oko ponoci?

Ja i inace stalno pomeram i menjam svoju sobu, to mu je ok, samo mi se smeje, ali cim pocnem da majstorisem po celom stanu bezi i telefonira iz kafane (kasno nocu) da proveri da li je gotovo - nece da se vraca u haos

A ova tema me je inspirisala (vase informacije o feng suiu su pomogle) za jedno veeeliko izbacivanje suvisnih stvari iz stana. Mozda pocnem veceras, oko ponoci?