selidba

I ja sam spremna za promenu :) Potrebno mi je vise svetla a i zelela bih da mi stan bude malo vise "mediteranski". Moracu da sacekam da mi muz ode na neko duuuuze putovanje da bih to izvela - ne voli covek time da se bavi.
Ja i inace stalno pomeram i menjam svoju sobu, to mu je ok, samo mi se smeje, ali cim pocnem da majstorisem po celom stanu bezi i telefonira iz kafane (kasno nocu) da proveri da li je gotovo - nece da se vraca u haos :) Uopste ne moze da shvati moju potrebu da pomeram namestaj (ponekad i u dva ujutru :) ) i koliko je sve to hitno!! Jedina dobra stvar je sto imamo isti ukus pa oko toga nema svadje :)
A ova tema me je inspirisala (vase informacije o feng suiu su pomogle) za jedno veeeliko izbacivanje suvisnih stvari iz stana. Mozda pocnem veceras, oko ponoci? :lol:

muvalo:
I najvaznije pitanje: da li je neko od vas uspeo da razresi najvecu misteriju svih vremena: GDE NESTAJU CARAPE?

hahaha, ko to zna...
meni je najdraže kada je konačno pronađem i spojim dve izgubljene polovine koje su se tražile po svetu. to je tako romantično. :D

ja sam uzela da čtam neki tekst u novinama o feng shui-u i ukapirala da mi fali u stanu polje braka odnosno intimnih veza. to doduše može da se prevaziđe sađenjem biljka i sl, ali meni je na mestu gde bi trebalo da mi bude to polje svetlarnik zgrade.
razočarala sam se i zabatalila tu disciplinu u startu, mada bih volela da neko postuje link na osnovu koga možemo da odredimo naš lični element.

S kontinenta na kontinent (ili podkontinent) - ali bez stajanja u Munchenu :lol:

Čarape odu da traže neku svoju davno izgubljenu čarapu možda? Možda među čarapama postoji neka herojska legenda - ko tamo uđe (u rupu gde nestaju) biće ...njnjnj....možda idu na neko tajno mesto da jedu promincle i piju čaj sa bergamot flavor-om...i grizu grisine, dok ih niko ne gleda! :P To je neki čarapeći raj...pa nijedna ne želi da se vrati :D

Svaka poštena kuća sigurno ima čarapeći raj :) Iz mojeg se doduše vraćaju..ofarbane u roze :lol: Davno beše...ma mojima je dobro i u ovom svetu, čim neće da nestaju :D

ma, vi se zezate, ali radi se o ozbiljnom problemu. mnogo sam zabrinuta sto sile haosa sa kojima svakodnevno ratujem uvek pobedjuju... potpuno su me razorile: obeshrabrena tolikim gubicima vec odavno ne kupijem prekrasne carape duhovitih dezena nego neke privremene, "moze da prodje" modele... nemam snage de ponovo tugujem kad se neka izgubi... aj' nek su barem one srecne - vidim da sve imate neke romanticne teorije o izgubljenoj&nadjenoj drugoj polovini :) smrc, bas sam dirnuta...

muvalo:
ma, vi se zezate, ali radi se o ozbiljnom problemu. mnogo sam zabrinuta sto sile haosa sa kojima svakodnevno ratujem uvek pobedjuju... potpuno su me razorile: obeshrabrena tolikim gubicima vec odavno ne kupijem prekrasne carape duhovitih dezena nego neke privremene, "moze da prodje" modele... nemam snage de ponovo tugujem kad se neka izgubi... aj' nek su barem one srecne - vidim da sve imate neke romanticne teorije o izgubljenoj&nadjenoj drugoj polovini :) smrc, bas sam dirnuta...

možda treba da budeš nežnija prema svojim čarapizzama pa ne bi begale? :P

Well....you never know....

Back