Selena

Sasvim slučajno, tražeći pesme koje ću pokloniti mojim prijateljima ovde naišao sam na jednu prelepu pesmu koju peva devojka sasvim neobično lepog glasa. Ime joj je bilo Selena.
Kažem bilo jer više nije među živima. Ubio ju je predsednik njenog fan kluba.
Da vam ne bi prevodio sve o njoj pročitajte i sami detalje,http://www.squidoo.com/selenatribute a ja ću za kraj postaviti ovde link ka jednoj njenoj prelepoj pesmi.

Selena Kvintanila-Perez (šp. Selena Quintanilla-Pérez; 16. april 1971. - 31. mart, 1995. (engl. Selena Quintanilla-Perez) je američko-meksička pop pevačica. Selenine pesme „Como La Flor“, „Amor Prohibido“ i „Dreaming of You“ su postali veliki hitovi nakon njene smrti 1995. Godine 1997. po njenoj biografiji je snimljen film „Selena“ sa Dženifer Lopez u glavnoj ulozi.

SibirskiTigar;bt94765:
Selena Kvintanila-Perez (šp. Selena Quintanilla-Pérez; 16. april 1971. - 31. mart, 1995. (engl. Selena Quintanilla-Perez) je američko-meksička pop pevačica. Selenine pesme „Como La Flor“, „Amor Prohibido“ i „Dreaming of You“ su postali veliki hitovi nakon njene smrti 1995. Godine 1997. po njenoj biografiji je snimljen film „Selena“ sa Dženifer Lopez u glavnoj ulozi.

Gledala sam taj film...

Back