SELECT MODEL AGENCY

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Glumac2004

Obećava
Poruka
69
Ja sam iz Sombora i krajem januara je odrzan kasting ove agencije kod nas navodno traze nova lica. Ja sam prosao i onda su nam rekli da skola za manekene kosta 5000 din. Ja sam to platio i kurs je trajao 4 vikenda i u nedelju smo polagali i svi smo dobili diplome i ugovore na 2 godine sto je jako sumnjivo jer 25 % nije bilo za proci. I sada traze da napravimo BOOK koji kosta 250 eura i dobicemo 6 slika. A saznao sam da se moze napraviti i za 200 eura i to 20 slika. Sta vi mislite o svemu ovome i da li su dosli ovde jer niko nije cuo zanjih pa da maznu lovu? Cak imaju i sajt www.selectmodeling.com Da li je neko cuo za njih?

ma to su sve prevaranti bre i moja sestra je isto isla valjda u Elit model ili kako se to vec zove isto kao svi su prosli pa ne znam imali su neki kurs hodanja ponasanja i gluposti, kad odjednom opa, plati tako nesto 250-300e ako oces nesto...

Pa da, oni dolaze u malo mesto, gde niko nije cuo za njih, ajd za Elite sam cuo, ali za Select nikada oni dodju i pokupe pare, bome ja necu napraviti taj book, za koji mesec hocu ali ne kod njih jer ima i drugih isto tako profi ponuda. Uostalom pre ce zvati na reviju ili snimanje nekoga iz BG nego iz SO jer nama moraju placati put, i sve ostalo.

Glumac2004:
Pa da, oni dolaze u malo mesto, gde niko nije cuo za njih, ajd za Elite sam cuo, ali za Select nikada oni dodju i pokupe pare, bome ja necu napraviti taj book, za koji mesec hocu ali ne kod njih jer ima i drugih isto tako profi ponuda. Uostalom pre ce zvati na reviju ili snimanje nekoga iz BG nego iz SO jer nama moraju placati put, i sve ostalo.
pa i u Somboru se rade revije!
nije to Murtenica! A ko zna mozda se i tamo rade revije ?
:wink:

xpajamacax:
Glumac2004:
pa i u Somboru se rade revije!
nije to Murtenica! A ko zna mozda se i tamo rade revije ?
:wink:
Veruj mi NE RADE SE! Ali su reki kao da ce raditi nesto u saradnji sa NEXT-om, ali ja nista ne verujem. Eno mama je kupila Gloriu, kad ono OPA na sredini Glorie oglas Profesionalna modna agencija SELECT HITNO TRAZI devojke i mladice za manekene i fotomodele i svi nek dodju na kasting u Dom Sindikata... DA LI JE NEKO CUO ZA SELECT MODEL: AGENCY. Ja sam cuo samo za Click, Elite, UMS. Ako neko zna nekoga ko je maneken te agencije neka javi !

Moja najbolja drugarica iz klinackih dana, kada je pocinjala, bila je u Selectu. Danas je u Dubaiju :shock: . Ok je to agencija, super je za pocetnike bas zato sto je mala jer tako se lakse probijes nego u nekoj velikoj.
A ovo za book, to ti je klasika! Ako hoces da budes u Selectu uslovljavaju te da radis njihov book, u Elitu iskljucivo njihov, tu bi prosao jos gore finansijski! Naravno tek kad puknes tolike pare kazu ti da li si za taj posao,naravno njih 99,8% nije i ne pozovu ih nikad vise...
Mali savet:nemoj da se zanosis previse!

*sanjalica*:
Moja najbolja drugarica iz klinackih dana, kada je pocinjala, bila je u Selectu. Danas je u Dubaiju :shock: . Ok je to agencija, super je za pocetnike bas zato sto je mala jer tako se lakse probijes nego u nekoj velikoj.
A ovo za book, to ti je klasika! Ako hoces da budes u Selectu uslovljavaju te da radis njihov book, u Elitu iskljucivo njihov, tu bi prosao jos gore finansijski! Naravno tek kad puknes tolike pare kazu ti da li si za taj posao,naravno njih 99,8% nije i ne pozovu ih nikad vise...
Mali savet:nemoj da se zanosis previse!
Da vidim pa ja mogu napraviti book i na drugom mestu. A oni cu kreteni pokupe hrpu love pa tek nikad ne pozovu, jer nisi iz Beograda.

E,vidis nisam videla ranije ovu temu!MOgla sam ti pre pomoci!

I ja sam isto zavrsila njihov kurs za manekene i fotomodele,mada nisam pristala da radim za njih,jer su uslovljavali njihov book!

Mada ne rade oni tako lose sve ove Fashion selection-e oni rade,ali jedina mana im je sto imaju par devojaka i tipova koje preferiraju i njim astalno daju poslove!

imate li komentare na angazovanje klinaca? da li i njima traze book? Meni su oba klinca prosla tu audiciju, sad za vikend, i od ove subote ide taj kurs/obuka... Mada, traze mi 6.000 dinara po detetu!!! Unapred, naravno...
pls, komentari su mi jako bitni!!!

Zar im je vec cena kursa dostigla 6000?
Ja kad sam isla na kurs-pre oko 2-2,5 godin e urs je bio 4500!

No,dobro,da se mi vratimo na pitanje!
JA koliko se secam oni su i decici trazili da rade book,ali to je tek ako prodju posle tog kursa i ako potpisu ugovor sa njima!

Znas sta njihov odgovor na to sve je "Pa,znate mi vase dete ne mozemo da prikazemo klijentu bez book-a"
Mislim to donekle jeste tacno,ali ipak book je dosta skup da bi se napravio samo da se vidi da li je neko za taj posao ili ne!

Nadam se da sam bar donekle pomogla! :?

Bilo bi stvarno dobro da neko ko ima bas iskustva sa Selectom napise kakve su mu poslove obezbedjivali i da li su mu uopste obezbedjivali poslove,jer sam ja vise-manje odmah po zavrsetku kursa presla u drugu agenciju.Tako da o nekoj daljoj saradnji sa njima tesko da mogu da komentarisem!

Pozdrav

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back