- Poruka
- 1.720
jel jeste? e onda je vala i zasluzhujesh... pa neka ti je srecjno....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne radi se uopste tu o stanju u Srbiji, vec o zakonu koji daje apsolutnu slobodu veroispovesti,tako da sve i da je neko 100% siguran da za necije pripadnistvo cak i SATANOSTICKOJ sekti ne moze nista da ucini niti da spreci da se neko zlo dogodi,vec samo da ceka na to,a i kada te sekte upropaste neciji zivot(zivote) tu opet ne mozes nista, jer se veoma tesko dokazuje njihova krivica bez konkretnih dokaza.Jedino sto moze da pomogne je OBAVESTENOST,i znanje kako te sekte deluju.To je jedino sto coveka danas moze da zastiti od tog globalnog zla!!!!Angelico-Payne:Nije vazno, posto imaju isti cilj.
----------
Neka deluju, sta ti tu mozes.
Nezvanicno, mi prijavimo delovanje sekti lokalnom parohu, a on nekome u policji, koji ode malo da ih zastrasi, al formalno ne mozemo im nista, barem ne dok je ovako stanje u Srbiji.
AntunTun:a shta da radimo shto su mene vrbovali pravoslavci dok sam josh u pelenama bio?...ko tje za to da odgovara?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sveznalica:nemoj tako da pises,molim te.pa ti ljudi u visoj poslovnoj nisu u jednostavnom polozaju.time sto su napisali sta im se nalazi ispisano na zidovima skole i sta je urezano na klupama i stolicama dokaz je da ta zena pored toga sto je uvela sektu u njihovu skolu ne radi svoj posao kako treba.a sto se uvodjenja sekti tice,nije lako svaki dan polaziti u skolu i razmisljati da li ce te neko vrbovati i kada ce doci dan kada vrbovanje neces prepoznati jer ono sto svaki dan vidjas ti postane normalno, kad tad.ne bih volela da me iko pogresno shvati, ja smatram da svako treba da zivi svoj zivot,ta zena nije mala i ima pravo da odlucuje o svom zivotu ali ono sto je veoma bitno je to da ona nema prava da odlucuje o zivotu ucenika(i ukazuje im na "izbor").
komercijalizovale se? pa jel nisu sve religije komercijalizovane? cast izuzetcima. zlato na sve strane.Chhedda:Do sada smo sekte smatrali za verske zajednice sa iskrivljenim tumačenjem i zloupotrebom zvanične religije, što su one u osnovi zadržale, ali su u skladu sa zahtevima novog vremena evoluirale i komercijalizovale se, postale profitabilne organizacije. Potvrda ove teze je čuvena rečenica Lafajeta Ronalda Habarda (1911-1986). osnivača sajentologije (Sajentološke prkve), jedne od medijski najzastupljenijih sekti, koja je za svega pedesetak godina postojanja uspela da stekne 10.000.000 vernika u oko 120 država sveta:„ Ako čovek zaista želi da zaradi milion dolara, najbolji način za to je da osnuje svoju religiju.”
Zalosno je medjutim da je 90% ovih pljuvaca ovde procitalo par jeretickih knjiga a da pri tom nemaju pojma o pravoslavlju ili ne zele da imaju pojma,sasvim sve jedno.
Pa jel vas tera neko da idete u crkvu,slavite slavu,postite ili bilo sta drugo?Mesto toga imate pravo da pljujete po forumima i opravdavate sektasko delovanje.
Obersturmfuehrer:@Protektor
ajde, sad si video sveta, pa se vrati u septicku jamu, i nastavi da doruckujes...
btw, slazem se da je hitler rodjen u pogresno vreme...cim vidim retardinja kao sto si ti sve mi je jasno...
Protektor:Ti si veoma drzak čovek
Obersturmfuehrer:dalje nemam potrebe da citam.
ti si rasista, a samim tim go*no.
tacka.
drbob:Једина права вера је православна,ови што лупају глупости имају право на то.