Sekta

I dobro si rekao: de facto nije jednako de iure; de facto odnosi prevagu.Kosovo nije deo SRbije vec 8 godina.To sto pise u Ustavu da je Kosovo neotudjivi deo SRbije, to macku o rep; cak ni ne pise u Ustavu, nego u preambuli Ustava, koja nema nikakvo pravno dejstvo; isto tako su u preambuli mogli da napisu da Sunce izlazi na zapadu.nego to da bi narod rekao: evo vidis kako vlast brani Kosovo.

GodIsADJ:
Jeste, i ja sam psovao NATO '99. i cekao da se neki pilot spusti na zemlju, ali to nas ne vodi nigde; da bi mogli da krenemo dalje, moramo da vidimo sta su cinjenice.Ajde sad, neka Siptari proglase nezavisnost 11. decembra, i neka ih Amerika podrzi.Sta ce da urade EU i Rusija, da rizikuju odnose sa SAD zbog nas?Hoce li uci u treci svestki rat zbog nas?Boli ih dupe.Rusija ce nam pomoci kao sto nam je pomogla i 99, ulozice najostrije moguce proteste.Sami smo, i to je fakat.

ne znam sta da ti kazem...

lako je nama u beogradu, u ostatku srbije i da otpisujemo kosovo i da ga branimo recima..

kako bi se osecao da zivis dole, da si ssrbin na Kosovu i da ti neko kaze: prihvati realnost da ce vlas imati narod koji malo-malo pa ubije nekog tvog pripadnika, kamenuje ti autobus , minira i skrnavi crkve, pali kuce i slicno...

Dragi moj covece, ne bih dole proveo ni minuta duze nego sto je potrebno da prodam imanje Siptarima, a posebno ako imam decu i porodicu.Neka Kosovo brane oni koji su ga svojom politikom izgubili, ja necu sigurno, a ni moja deca nece da ginu za to.

Ovde je doslo do zamene teza:
Reci koje koristi rukovodstvo LDP (a clanovi ponavljaju do iznemoglosti) ukazuje na karakter te stranke.
Realnost, pragmaticnost, vera u bolju buducnost koju samo oni mogu da kreiraju su neki od pojmova koji karakterisu ljude zaslepljene politikom ili religijom.
Dodajem i maliciozno obrusavanje na neke javne licnosti: Kusturicu, Divca i ******* (za zadnjeg su tek poceli), i na institucije (SPC, vojska, policija). Da ne pricam o krsenju ustava od jedne tako male stranke( 5% glasaca).
Ako ste citali ili slusali intervjue Jovanovica i Pesicke, uocicete i dozu bahatog boljsevizma karakteristicnog za posleratne periode (doduse strane pobednika).
Simpatizeri kontriraju svakoj nacionalnoj (ili nacionalistickoj ako hocete) ideji.
p.s. ja zaista ne znam ko sve to placa

Registra:
Jel' tebe plaćaju da ovo pišeš?

:lol::lol::lol:
НЕ. Јес мало безвезе речено, а и ја волим понекад да се зезам. :grin:

Мада, ја то стварно мислим, стварно. ДОС, Беба и слични би могли да раде шта хоће, а то је по мени наставак деведесетих, само напреднији, Македонски сценарио.

Ја стварно верујем у оно што сам написао. :wink:

То теби можда делује не знам какво, али ја нисам у ДСС-у из интереса.

Не могу више ни да се свађам са људима овде. Када видим овог ингадавиду не могу да верујем докле је човек отишао.

Мислим да ћу ускоро престати да постујем по политици, а вероватно и на крсти.

Cossack:
:lol::lol::lol:
НЕ. Јес мало безвезе речено, а и ја волим понекад да се зезам. :grin:

Мада, ја то стварно мислим, стварно. ДОС, Беба и слични би могли да раде шта хоће, а то је по мени наставак деведесетих, само напреднији, Македонски сценарио.

Ја стварно верујем у оно што сам написао. :wink:

То теби можда делује не знам какво, али ја нисам у ДСС-у из интереса.

Не могу више ни да се свађам са људима овде. Када видим овог ингадавиду не могу да верујем докле је човек отишао.

Мислим да ћу ускоро престати да постујем по политици, а вероватно и на крсти.

U tom slučaju si, ili veoma mlad, ili veoma naivan.

Nisam tvoja učiteljica i izvini na ovom pokroviteljskom tonu, ali ne bi trebalo toliko da veruješ ni jednom političaru, a još manje političkoj stranci, a naročito ne u zemlji Srbiji, mada ni u ostatku sveta nije bolje.

Registra.:
U tom slučaju si, ili veoma mlad, ili veoma naivan.

Nisam tvoja učiteljica i izvini na ovom pokroviteljskom tonu, ali ne bi trebalo toliko da veruješ ni jednom političaru, a još manje političkoj stranci, a naročito ne u zemlji Srbiji, mada ni u ostatku sveta nije bolje.

Ни једно ни друго (бар мислим) :wink:

Само, размишљам мало другачије од већине. По мени ни Слоба није толико лош, јер није Шешељ, али није ни Беба или Чеда где би Србија ишла ка Македонији, држави на издисају, где се тако нешто може рећи чак и за њихов народ.

Због таквих ствари ја једноставно не могу имати добро мишљење о ДОС-овцима.

Не очекујем ја од њих да буду безгрешни и савршено поштени, али очекујем да воде Србију у правом смеру, а не верујем да би то радио ДС пошто само слуша ЗАПАД.

Ја овако размишљам.

Cossack:
По мени ни Слоба није толико лош,
Е, овде грешиш, много грешиш. Он је, ипак, од наших политичара, у последњих барем пола века, најгори.

Најдобронамерније ти кажем, јер ми се чини да си иначе "човек добре воље", и отворен за "стицање нових сазнања".
И, најбитније, цивилизован саговорник.

GodIsADJ:
I de facto nije jednako de iure; de facto odnosi prevagu..
Не лупај.
То уопште није тако једноставно како ви вашим "црно-бело" "нарихтаним" мозговима замишљате.

Или се напросто ради о нечем другом - злој намери, али, то је онда, већ доиста, друга прича.

Norma Kampl:
Е, овде грешиш, много грешиш. Он је, ипак, од наших политичара, у последњих барем пола века, најгори.

Најдобронамерније ти кажем, јер ми се чини да си иначе "човек добре воље", и отворен за "стицање нових сазнања".
И, најбитније, цивилизован саговорник.

Јасно је да је палио и жарио по Гази-Местану (пардон), говорио "велике" речи, да је био заљубљен у себе и није превише марио за народ, да не говорим о његовој породици, али сећам се да је Шешељ требао да постане председник Србије, па знаш, не могу да будем незахвалан.. (шалим се наравно).

Јасно је да је направио чудо, ваљда је могло све то мирним путем, али са Косовом је право питање шта би се догодило...

Не знам пуно о томе, шта да ти кажем. Морам да прелистам све и свашта или да одгледам неколицину документараца да бих разумео детаљно шта се десило и да ли било могуће и колико све то.

Знаш, НАТО нам није био баш наклоњен ни пре ни касније. Помињао сам већ Македонију.

Cossack:
Јасно је да је палио и жарио по Гази-Местану (пардон), говорио "велике" речи, да је био заљубљен у себе и није превише марио за народ, да не говорим о његовој породици, али сећам се да је Шешељ требао да постане председник Србије, па знаш, не могу да будем незахвалан.. (шалим се наравно).
Ма, обични демагози, обојица.

Јасно је да је направио чудо, ваљда је могло све то мирним путем, али са Косовом је право питање шта би се догодило...
не знам да ли је могло мирним путем. многиома је било стало да буде ратним путем по сваку цену. И онима "напољу", и овима унутра.

Могао је да унутар Србије учини и много боље с КиМ.
Е, сад, да ли није хтео, или није умео.

Мислим да је било и једног и другог.

Не знам пуно о томе, шта да ти кажем. Морам да прелистам све и свашта или да одгледам неколицину документараца да бих разумео детаљно шта се десило и да ли било могуће и колико све то.
И још много другог сем тога.

Знаш, НАТО нам није био баш наклоњен ни пре ни касније.
Наравно да знам.
Не да "није био наклоњен", него је према нама извршио тежак злочин.

Back