Seksualnost (NASE) dece

Vidimda je tema starija, ali bih da dodam da u celoj situaciji vidim nesto pozitivno, a to je da cerka dolazi kod tebe da te pita. Jer ako tako ostane, kada bude starija i ako napravi neku glupost bezace kuci, a ne od kuce (secam se sebe dolazim kuci i kazem mami "mamice moram nesto da ti kazem", a mamici vec skace pritisak i pocinje zena da se trese:lol:)
Mislim da je kasno da joj sada otimas daljinski, kao sto su neki pisali (nisam sve procitala), jer ona se vec interesuje za neke stvari, a mislim da nije tu u pitanju samo tv, pa okrenimo se oko sebe.......Ona dolazi i pita tebe, a oni koji se dice time da njihova deca ne misle o takvim stavrima, da bi tebi nesto eventualno prebacili, otkud oni znaju da bas njihova deca tajno o takvim stavrima ne raspravljaju sa svojim drugarima.

Hvala ti:heart:
To i zelim, da zauvek sacuvam tu vezu medju nama, pa i kad bude potpuno samostalna i vodi svoj zivot.... da zan da sam tu uvek za nju
Hvala ti jos jednom:heart::cmok:

Hvala ti:heart:
To i zelim, da zauvek sacuvam tu vezu medju nama, pa i kad bude potpuno samostalna i vodi svoj zivot.... da zan da sam tu uvek za nju
Hvala ti jos jednom:heart::cmok:

Molim i drugi put, a ako je meni i mojoj mami uspelo nemam pojma. Valjda me nikad nije uporedjivala sa drugom decom, kad nesto zeznem, ona i pored toga sto je bila ljuta nije posle opet i opet i opet potezala istu stavr i nije me kaznjavala nesto rigorozno (batine ili tako nesto).
Sto se tice sexa mene je stavrno bilo sramota da je pitam nesto, ali mi smo te generacije od ranije, i ona je bila nekako stidljiva, ali je znala kad imam decka, pa nikad recimo nije previla problem sto s etice skole i ocena i tako neke stavri. A kad sam bila godina kao tvoja cerka nisam je nista pitala vezano za to, ali koliko se ja secam tada nisu bili bilbordi sa polugolim zenama i muskarcima na sve strane, nisu se toliko javno ljudi ljubili ili sam ja izlapela:think:, a jos nisam ni do 30-e stigla:lol:
Ps. Izgleda da jesam izlapela, pa sad sam se setila da smo se igrali vencanja i to bas u nizim razredima osnovne.
Vratih se jos da dodam da mene ne cudi sto danas deca vise pitaju u odnosu na sve nas kad smo bili mali, jer eto ja sam u toku svog zivota i to u zadnjih 7-8 godina tri puta videla na ulici parove homoseksualaca koji su se javno ljubili ne vezano za bilo kakvu paradu. Jednom muski par i dva puta zenski, za taj drugi zenski secam se da su bile u troli i njih dve se ljube, smeju se , a svi mi ostali gledamo negde sa strane i pravimo se da ne vidimo.

Poslednja izmena:
Ma znas sta, resila sam da se opustim i pustim dete da sazreva prirodno i samo. Ona ima od nas i model i podrsku i ljubav, ako nesto hoce da zna pitace me, sve cu joj reci, a i kupicu joj knjizicu o sex vaspitanju.
Necu da se pretvorim u kevu budalu koja je opterecena intimom svoga deteta i ne da mu da zivi
Ne ne, ipak necu

Ne bih zadirala u njhovu intimu,ali volim kada me pitaju nesto vezano za sex,bez ustrucavanja.
Cula sam skoro jednu mamu ,odnosno komentar,na detetovo pitanje,zasto devojcice nemaju pisu,ona kaze:cuti,to je sramota,o tome se ne prica.:roll:
Moja deca dobiju odgovor,na svako pitanje,nema sramote,jednostavno,samo prilagoditi njihovim godinama.

Vidimda je tema starija, ali bih da dodam da u celoj situaciji vidim nesto pozitivno, a to je da cerka dolazi kod tebe da te pita. Jer ako tako ostane, kada bude starija i ako napravi neku glupost bezace kuci, a ne od kuce (secam se sebe dolazim kuci i kazem mami "mamice moram nesto da ti kazem", a mamici vec skace pritisak i pocinje zena da se trese:lol:)
Mislim da je kasno da joj sada otimas daljinski, kao sto su neki pisali (nisam sve procitala), jer ona se vec interesuje za neke stvari, a mislim da nije tu u pitanju samo tv, pa okrenimo se oko sebe.......Ona dolazi i pita tebe, a oni koji se dice time da njihova deca ne misle o takvim stavrima, da bi tebi nesto eventualno prebacili, otkud oni znaju da bas njihova deca tajno o takvim stavrima ne raspravljaju sa svojim drugarima.

,.... a koga treba da pita devojcica od 9 godina ????????

Umalo da zaboravim
@Coffelnn: Da li imas decu?
Ostala sam uskracena za taj odgovor:bye:

ti nemas blagu ideju za sta si sve u svojoj spoznji o svetu koji nas okruzuje ostala uskracena !!!

i kako ti pada na pamet da bih ja "svoju decu" stavljao u isti post sa tobom..... ili bilo kim drugim.... "neodabranim" ???

Ja nemam decu !

..... ali ti to ne mozes da shvatis :)

svako dobro i cuvaj se :)

Moram da reagujem, jer je moja percepcija sveta okrenuta na ono sto JA volim da gledam
Mislim da neko ko me uopste NE poznaje nije dovoljno merodavan da me komentarise
A drugo to sam JA
JA reagujem
Moze nekom da se svida ili ne
To sam JA
I zao mi je ako to neko ne razume
I ne mora:bye:

Back