svetozara miletica
Gost
- Poruka
- 8
Ni sam ne znam da li je reč o seksualnosti ili nečem drugom, problematičnijem? Pre nekoliko dana moj osmogodišnji sin mi se požalio da mu raste piša, i on je zbog toga zavrinut. Štos je u tome da to stvarno izgleda kao da ima erekciju, ali ne bih da preterujem u zaključcima, jer ne znam da li je to nešto uobičajeno sa tek napunjenih osam godina. On misli da kada mu naraste pišta treba da ide u wc, ali naravno, tada ne može da mokri jer verovatno nema ni nagon za tim. Napominjem verovatno, jer ni on sam ne zna da mi objasni. Tako je npr. piškio i posle tridesetak minuta mu je piša "narasla" i on je otišao u toalet misleći da tada treba da piški, i ništa. Sad sam već pomalo isfrustriran kada je on u pitanju i kada ima, ili misli da ima, neki problem. Pratio sam njegovo mokrenje koje mi deluje kao da je bez napora, ne žali se da ga išta boli kada piški, a mokraća je normalne boje i mirisa. Ni na testisima nisam primetio ništa neuobičajeno. Piša mu stvarno bude kao u erekciji, i posle nekog vremena ona se vrati u normalu. On ide u prvi razred, juče su imali sistematski pregled i sve je ok. Treba mi savet, hvala