Seksualno uznemiravanje

Erotsko oblačenje i za mene nije seksualno uznemiravanje, ali bogami znam neke za koje jeste.
Koja je svrha erotskog oblačenja i žena i muškaraca? Da privuku pažnju, poglede i probude želju suprotnog pola (neki i istog pola). Koja ili koji kažu drugačije, lažu.:zcool:

to da žele da privuku pažnju to stoji, ali to ne znači da treba da zineš ko da nisi vido žensko telo
ili gledaj al neupadljivo :mrgreen:

- - - - - - - - - -

misim pretpostavljam da diskretni pogledi nisu uznemiravanje :sad2:
ako jesu onda svi da dobijemo po traku za oči i kad vidimo golotinju samopregorno da vežemo sami svoje oči kako ne bi kojim slučajem došli u iskušenje da pogledamo

nisi bas u pravu..moze da te tuzi i za nepristojno gledanje.. jako je rastegljiv pojam seksualnog uznemiravanja..u svakom slucaju..okreni..obrni u firmi ces biti etiketiran kao manijak :mrgreen:

Ne u mojoj firmi, oni bi se obradovali :lol:

- - - - - - - - - -

ja iam dva gabora, one druge dve su ko dečaci i nisu vredne pomena

Kako to kao decaci?

Izražavanje ti nije na zavidnom nivou, ne razumem šta si ovde rekao. Problem je što žele da postanu glumice ili pevačice, a između ostalog popularne, pristaju na sve i svašta pa se onda posle 10 godina,
žale na sredstva preko kojih su ostvarile svoje ciljeve.

Obiliću, samo kod nas imaš reč "zavidan nivo", jasno mi je kog si kova. A, može biti i da nije do izražavanja, možda je i do onoga ko treba da razume.

No, ne čudi me ni sto ne razumeš, čim vidim stavove koje imaš.

Back