korisnikkrstarice
Početnik
- Poruka
- 1
Tekst majla :
Kao zgranuti i zabrinuti roditelji učenika ``Srednje poslovno menadžerske škole`` obaveštavamo javnost da su ``26. maja pripadnici organizacije „Živeti uspravno” održali tribinu u „Srednjoj poslovno menadžerskoj školi” u Novom Sadu.
Po rečima naše dece, poznato je da su školske tribine „tribine otvorenih vrata” i da su neobavezne, međutim, uprava škole je ovu tribinu označila obaveznom.
Organizatori tribine su došli nekulturno odeveni (predavač muškog pola je imao nalakirane nokte, žensku maramu i papuče „japanke”, što krši prvailnik škole o kulturnom oblačenju) što je još na početku tribine izazvalo strah i neprijatnost kod učenika.
Nakon predstavljanja organizacije počela je „radionica”. Učenici su se okoupili u krug, a predstavnici organizacije su postavljali pitanja „Da li ste nevini” , „Da li ste gej”, „Da li ste lezbejka”, „Da li znate nekog geja ili lezbejku”, „Da li znate neku osobu sa invaliditetom”...
Većina dece je doživela emotivni šok zbog ispitivanja o njihovoj intimi i po rečima moje kćeri meću okupljenom decom je vladala velika neprijatnost i nelagodnost zbog navalentnih voditelja ``radionice``.
Posle pitanja je počelo predavanje o pravima pedera, lezbejki, biseksualaca i osoba sa invaliditetom... Iz svega ovaga učenici nisu mogli da neprimete da je organizacija „Živeti uspravno” napravla klasičnu manipulaciju, tribinu je nazvala tribinom o pravima osoba sa invaliditetom, a glavna tema tribine je bila prava homoseksualaca pri čemu su sva deca seksualno uznemiravana pomenutim pitanjima.
Kao roditelj ženskog deteta, i više roditelja koji mi se pridružuju u ovom pismu, zahtevam obajšnjenje od Ministarstva prosvete i gospodina Žarka Obradovića ko sebi daje za pravo da seksualno uznemirava našu decu i da ih ispituje o njihovim najintimnijim događajima.
Zbog straha od represije nad našom decom, imena potpisnika ovog pisma će za sada ostati anonimna, barem široj javnosti, dok se meni kao piscu pisma možete javiti za šire informacije.