"Seksualno najaktivnija žena u Australiji" otkriva šta se dogodilo kada su je "otkucali" kod oca

Sensei

Master
Moderator
Poruka
94.304
Postala je poznato ime nakon što je prozvana „seksualno najaktivnijom ženom u Australiji“, ali Eni Najt je otkrila da postoji mračna strana otvorenog po pitanju seksualnosti.

Bivša direktorka marketinga je bila na naslovnim stranama cele godine, naime zbog otkrivanja da je spavala sa 300 ljudi u poslednjih 12 meseci, ali i zbog njenih viralnih video snimaka koji detaljno opisuju život kreatora OnliFans-a.

Ali nakon što je prikupila hiljade sledbenika svojim iskrenim uvidima u australijsku seksualnu industriju, gospođa Najt se našla na meti trolova, od kojih su mnogi „sramotili” 26-godišnjakinju i rekli joj da „nađe pravi posao. ”

„Ljudi vole da mi govore da „nađem pravi posao“ iako ću verovatno platiti milion dolara poreza ove finansijske godine“, rekla je Najt za nevs.com.au.
Image1.jpg

Čekaj da zastanem ovde. Koliko je ona to napravila bruto kad treba da plati 1 milion na porez!?

„Još jedan omiljeni komentar je 'tvoji mama i tata moraju biti ponosni' na koji se uvek smejem jer, da, jesu.

„Mama mi svakodnevno šalje poruke govoreći mi koliko je ponosna što živim svoj život autentično i ne marim šta neko misli, a moj tata me podržava bez obzira na sve.

Ali, dok porodica žene iz Njukasla podržava Knightovu raskalašnu profesiju - koja uključuje prodaju eksplicitnih slika i video zapisa o sebi pretplatnicima - nije uvek išlo glatko.

Knightova karijera sa ocenom X bila je „predstavljena“ njenom ocu Sajmonu, koji je do tog trenutka znao samo da njegova ćerka radi na „društvenim medijima“.

„Bilo je prilično užasno primiti paničan poziv od mog tate koji je rekao da mu se novinar upravo pojavio na vratima i kaže da je moja ćerka seksualni manijak“, objasnila je ona.

„Srce mi se steglo, ne zato što me je bilo sramota, već zato što je moj tata tako nevin i ljubazan i toliko me voli da je bio toliko zbunjen i šokiran time.

1702509233208.png

Postala je poznato ime nakon što je prozvana „seksualno najaktivnijom ženom u Australiji“, ali Eni Najt je otkrila da postoji mračna strana otvorenog po pitanju seksualnosti.

Bivša direktorka marketinga je bila na naslovnim stranama cele godine, naime zbog otkrivanja da je spavala sa 300 ljudi u poslednjih 12 meseci, ali i zbog njenih viralnih video snimaka koji detaljno opisuju život kreatora OnliFans-a.

Ali nakon što je prikupila hiljade sledbenika svojim iskrenim uvidima u australijsku seksualnu industriju, gospođa Najt se našla na meti trolova, od kojih su mnogi „sramotili” 26-godišnjakinju i rekli joj da „nađe pravi posao. ”

„Ljudi vole da mi govore da „nađem pravi posao“ iako ću verovatno platiti milion dolara poreza ove finansijske godine“, rekla je Najt za nevs.com.au.
Pogledajte prilog 1463769

Čekaj da zastanem ovde. Koliko je ona to napravila bruto kad treba da plati 1 milion na porez!?

Cirka 3-4 puta vise, nema tu sta da se racuna mnogo.

Back