SEKSUALNI IZLET VAN BRAKA - NIJE MORALNA PREVARA !

Vrlo cesto cujem,narocito od strane zenske populacije,kako je muz "prevario"
i kako mora da se razvede,od tog "besramnika".Eto,to je jedna od mnogih zabluda
pogotovu mladjih zena.Ukoliko dve osobe (muskarac i zena),imaju skladne postene
odnose,to se smatra kao uspeo brak.Ima li necega lepseg od toga.Nasuprot tomr,
razvod braka,spada u veoma mucan i tezak,psihicki sok.Podjednako ga tesko,
dozivljavaju i muskarci i zene.Dakle tema ovoga mog napisa je,da to sto je muskarac
u odredjenom trenutku,pao na sarm neke koleginice,prijateljice itd.Uopste nije ni
slucajno,razlog,da bi doslo do razvoda braka.Za ozenjenog muskarca,javi se kad kad,
potreba, da iz neke teske situacije po njegovu psihu,da sebi oduske,da "isprazni"
svoju nagomilanu seksualnu energiju,na drugoj seksualnoj partnerki.Neki muskarci,
svoju nagomilanu negativnu energiju,prazne u teretani.Neki,ispijanjem velike kolicine
piva.Vrlo cesto,muskarac-muz,ne zeleci da svojoj stalnoj partnerki (vencanoj zeni)
nametne sirovi sksualni nagon,obrati se za pomoc drugoj zeni.Posle te svoje seksualne "eksplozije",on se oseca ,kao zatrovana vazdusna atmosfera,posle izliva
vremenske nepogode i praznjenja,nastalog eksplozijom gromova.Kao sto je cist
vazduh,posle velikog nevrema sa mnostvom gromova,tako i muskarac-muz,posle
"praznjenja",sa nekom prijateljicom,pristupa svojoj zeni,vedar i rasterecen,spreman
da sa njom ima jedan smiren,pravi bracni,seks "na tenane",bez velikog uzbudjenja .
Mislim da je upravo taj seks "sa strane,za muskarce,blagotvoran,bar isto onoliko,
koliko i trening u teretani.Dakle,zaista nema nikakvog razloga,da zena koja sazna
za "izlet" svoga muza,zatrazi razvod braka.Taj zahtev,pogodice njenog muza,
nista manje nego nju.Steta je obostrana,a ako imaju i dece,onda je steta nenadoknadiva.:cmok:

Ma znaju one to sve al kao što je poznato žene su posesivne i svoj posed brane tako da čoveku sve presedne a to je i cilj pa da tako preduprede dalje izlete.Poznaju one muškarce dobro jer Eva je od Adamovog rebra napravljena ,od njega i za njega ,i za nju On nije tajna.A On ne poznaje dobro ni sebe a još manje nju a dokaz za to je i ovo što si za njih napisao a što one znaju vrlo dobro:lol:

TRINITO -Ne mogu nista da ti odgovorim, jer tvoji komentari na moj post ,nesumnjivo pokazuju,da nivo tvoje inteligencije
i tvoga neobrazovanja,nisu primereni ,da budes clan foruma krstarica,a jos manje,da svojim vulgarnim izrazima
kuzis ovu sredinu.Ti si ocigledno zalutao ovde,pa mislim,da bi posteno bilo,da se povuces sa ovoga foruma.
Tvoji izrazi koje si upotrebio u odgovorima na moj post,toliko su prostacki,da izazivaju gadjenje,kod svake psihicki zdrave osobe.
normalno stabilne

123Loncar. Za razliku od ovog nesretnog Trinita,koji nije u stanju,cak ni da da svoj komentar,ti si mi postavio,jedno
sasvim pitanje na mestu.Pa dragi moj Loncar,isto to,sto sam rekao za muskarce,mislim da ta ista matrica,moze
da se primeni i na zene.Kao muskarci,i zene imaju svoje "zute minute",kada im se sve u kuci zgadi.I obaveze prema
muzu,i prema deci i prema kuvanju,rintanju na poslu i u kuci.Pa zasto ne bi i zene,dale sebi ponekad "oduske",ali
naravno,da sve bude konspirativno.Ja nikada nisam ni pomislio,da su muskarci neka superiorna bica,u odnosu na
zene. Muskarac i zena,dve su polovine,jednog te istog ljudskog bica.

Back