Seksualne nezgode (ozbiljnije)

Kod tebe je u seksu "zivot pise drame", kako ti se svasta izdesavalo, pomislila bih da do seksa nikad nije ni doslo, ali nema veze.

Ja nisam imala seksuale odnose, ali mi se ipak dogodilo nesto jako nezgodno u vezi sa seksom. Mislim da sam imala oko 12 -13 godina. Jos uvek sam bila devojcica i nisam poznavala zivot, kao sto ga poznajem. U to vreme sam nesto kratko izlazila sa jednim slatkim tipom. Bio je malo stariji od mene. Super smo se muvali, pricao je svojim drugarima, kako ga palim, kako sam nezna, itd. Medjutim, tek se ozenio, pa se smorio i nije mogao da ima seks sa zenom. Otisao je kod doktora i dao mu neki recept. Ja o tome nista nisam znala, osim sto me je pitao da odem do apoteke da uzmem lek umesto njega, jer ja kao bio zaposlen ( a bilo mu je glupo da ga apotekatka provali da je impotentan). Ja dolazim u apoteku sa receptom. Dam kroz prozorcic i zena mene pita: "Devojcice, je l' ti to kupujes tati?". Ja kazem: "Ne, decku. Nesto mu nije bas najbolje u poslednje vreme." Ona me cudno pogleda i kaze: "Ako njemu nije dobro s tobom, onda njemu ni ovo nece pomoci, evo, ti ova zamena. Neka uzme jednu pola sata pre" (namigne mi) "pa cemo da ti rekonstruisemo decka. Bice kao nov. Ipak, ovaj recept ti ne vazi ovde ovo je privatna apoteka, a ovo sto mu prodajemo je malo skuplje i na posebnoj je listi lekova". Ja sta cu platim i donesem mu lek. On popije i kaze: "Pevacice, sad ces ti da zapevas." Penis mu ode u erekciju, a ja ga osamarim i pobegnem. Posle mi se izvinjavao i molio me je da mu oprostim, ali jednog dana prodjem pored apoteke, gde sam mu kupila te tablete i cujem lajavu apotekarku: "Hej, hej, eno je ona mala sto kupuje afrodiziak decku, jer ne moze da ga napali." Htela sam da propadnem u zemlju, posto sa mnom nije imao takvih problema, vec sa zenom.

Izvini, a jel mogu da te pitam koliko ti imaš godina? Par puta sam slučajno nabasala na tvoje postove, i prosto sam zgranuta! Zaista ne razumem koga ti ovde zezaš?! Malo si preterala s tim.... Ako si uopšte žensko (ovde ima i muškaraca koji se predstavljaju kao žene) Totalno mi je sve to nerazumljivo! :eek: :dontunderstand:

Izvini, a jel mogu da te pitam koliko ti imaš godina? Par puta sam slučajno nabasala na tvoje postove, i prosto sam zgranuta! Zaista ne razumem koga ti ovde zezaš?! Malo si preterala s tim.... Ako si uopšte žensko (ovde ima i muškaraca koji se predstavljaju kao žene) Totalno mi je sve to nerazumljivo! :eek: :dontunderstand:

Ju...:eek:
Jel stvarno tako...misliš da nas zeza?
Ima i muškaraca koji se pretstavljaju kao žene...??? :eek:
Pa to je strašno...:lol:

jaoj,
meni se desilo da mi se zakači rajsferšlus
za krilo paraglajdera
dok smo V i ja vodili ljubav u letu.
onda smo pali u neko grmlje i skroz se izgrebali,
no, to nije najstrašnije,
najgore je što je krilo paraglajdera bilo od skupocene kineske svile.
morala sam neeešto da prodam da otplatim.
e to se zove nezgodna nezgoda.
:rumenko:

cat_laughing-11948.jpg

Back