Seksualne misterije

zelenookа:
Nisam baš neki autoritet :lol: ali se nadam da će moj skromni doprinos ovoj temi biti prihvaćen.
1. Veličina nije bitna (osim ako se ne radi o nekim ekstremima), 14 cm je jedna sasvim fina kita.
2. Crnci me ne zanimaju te na ovo pitanje nemam odgovor.
3. Nemam frku sa doživljavanjem istog.
4. Koje žene? :|
5. Bljak.
6. Bljak.
Hvala na pažnji i doviđenja. :-D
jesi li sigurna za velicinu posto ja imam 15cm i lagano dobijam kompleks

1. Velicina kite nije bitna i najnormalnije je da je prosek oko 14cm a nigde nema da se kupi dildo od 14cm osim kao privezak za kljuceve.

Dildo ne kupuju prosechne zhene, zato dildoi i jesu natprosechni !!

2. Zasto se tvrdi da su crnci i njihove sexualne sposobnosti mit a svako mrcenje i prcenje se povezuje sa crncima

Neznanje! Crnci su sinonim za sirovine, a sirovine su po defaultu operisane od emocija i samo trpaju, cepaju, razvaljuju te otuda ispada da su crnci karachi. Sa druge strane, svakom crncu je merak da kresne belu gospodaricu i daje sve od sebe.

3.Zasto se o zenskom orgazmu prica kao o mitu koji je mnogim zenama nedostizan kad na temama o sexu NI JEDNA ne priznaje da ima frku sa dozivljavanjem istog.

Do sada nisam bio u vezi sa devojkom koja nemozhe da svr$i.. ili su pak fantastichne glumice :)

4.Zasto ni jedna zena nema herca da muskarcu kaze DA NIJE NAJBOLJI u krevetu od svih dotadasnjih kad dobro zna da DOTICNI MAJMUN ocekuje odgovor DA JESTE NAJBOLJI i one bio ili ne bio najbolji kazu-TI SI NAJBOLJI. A jeste egoisticna MAJMUNCINA cim to pitanje postavlja.

.. to me hrani, to me srecnim chini, to su moji vitamini :)

4.Zasto paradoksalno zene trpe da ih neki muskarac tretira kao g.ovno i to je UGLAVNOM muskarac koji je g.ovno od coveka i ultra los ebac.

2 govneta

5.Zasto ni jedna zena ne priznaje da se bar nekada u zivotu napalila na neku dlakavu strvinu-sirovog, prljavog i dlakavog muzjaka i da bi svog upicanjenog deckica koji menja gace tri puta dnevno istog trena prevarila sa istim.

Ne bi bilo zanimljivo da prizna

6.Zasto ni jedna zena ne priznaje da je pozelela u masti da je guzi gomila robijasa na redaljku

Mozda joj je frka da ne upla$i i izgubi sexualnog partnera koji mozhe pomisliti da ma koliko se trudio i kresao je, nece moci da je zadovolji

1. Velicina kite nije bitna i najnormalnije je da je prosek oko 14cm a nigde nema da se kupi dildo od 14cm osim kao privezak za kljuceve.

Ovo treba da odgovore one koje su probale veliki. Ja spavam s muzem koji je prosek, pa... snalazim se. Ok mi je uglavnom, pa onda zakljucujem da velicina nije presudna.

Ne znam da li susret sa velikom kitom treba pozeleti nekoj .. jer, dok ne probash tog velikog i ne znash kako je dobar osecaj i nekako ti je i prosechan ok, a posle velikog nastaje drugi problem, stalno zelish takvog, a njih nema na svakom koraku.

Kad kazem 'veliki' mislim i na duzinu i na debljinu.

jesi li sigurna za velicinu posto ja imam 15cm i lagano dobijam kompleks

Nemoj, posle ce i tih 15 da bude klimavo .. to ti je shto ti je, ima i manjih, veruj mi. Ima i zena kojima nije bitna velichina.

1. Veličina nije bitna (osim ako se ne radi o nekim ekstremima), 14 cm je jedna sasvim fina kita.

I prst moze sasvim fino da zadovolji, a manji je od 14, ali ja nikad ne bih zelela da me samo time kara .. tako i 14 moze da zabavi u nekom odredjenom periodu, a onda mi ribica trazi veci, hocu da ponovo osetim veliki glavic u sebi dok kliza po grlicu i da se frajer pritom ne upinje kao da hoce ceo da udje unutra jer i on oseca da je 'kratak" ... ne zaboravimo da se i tih 14 smanji koji santim u zavisnosti od poze, od salca na pubichnom delu, obostrano, ili na guzi ..zatim, ima tu nevolje oko ispadanja a i
ochi mi traze veceg, prosto me pali velichina.

snoshaj efendija:
2. Zasto se tvrdi da su crnci i njihove sexualne sposobnosti mit a svako mrcenje i prcenje se povezuje sa crncima
3.Zasto se o zenskom orgazmu prica kao o mitu koji je mnogim zenama nedostizan kad na temama o sexu NI JEDNA ne priznaje da ima frku sa dozivljavanjem istog.
4.Zasto ni jedna zena nema herca da muskarcu kaze DA NIJE NAJBOLJI u krevetu od svih dotadasnjih kad dobro zna da DOTICNI MAJMUN ocekuje odgovor DA JESTE NAJBOLJI i one bio ili ne bio najbolji kazu-TI SI NAJBOLJI. A jeste egoisticna MAJMUNCINA cim to pitanje postavlja.
5.Zasto paradoksalno zene trpe da ih neki muskarac tretira kao g.ovno i to je UGLAVNOM muskarac koji je g.ovno od coveka i ultra los ebac.
6.Zasto ni jedna zena ne priznaje da se bar nekada u zivotu napalila na neku dlakavu strvinu-sirovog, prljavog i dlakavog muzjaka i da bi svog upicanjenog deckica koji menja gace tri puta dnevno istog trena prevarila sa istim.
7.Zasto ni jedna zena ne priznaje da je pozelela u masti da je guzi gomila robijasa na redaljku.
1. Ma, lazu... :lol:
2. Crnci u prosjeku imaju vece kite, a zuti manje. Negdje prije rata, Kinezi su RIS-u (Fabrika u Zagrebu) vratili cijelu posiljku kondoma, jer su bili preveliki. Kondomi su, inace, bili standardne velicine.
3. A, gdje ces to da priznas, jesi normalan? :lol:
4. Ne govorim otvoreno, ali uvijek dam od znanja kako stvari stoje. I oni meni, takodje...
5. Ne znam, nisam od tih zena...
6. Ne volim ni jednu, ni drugu krajnost...
7. Ajde redaljka, ali gdje nadje robijase... :lol:

snoshaj efendija:
Posto je forum krcat iskusnim likovima da li mogu da objasne neke seksualne misterije? Ova tema moze da bude i lepljiva. Evo da postavim ja nekoliko pa neka autoriteti objasne ako mogu. Kako to da:

4.Zasto paradoksalno zene trpe da ih neki muskarac tretira kao g.ovno i to je UGLAVNOM muskarac koji je g.ovno od coveka i ultra los ebac.
5.Zasto ni jedna zena ne priznaje da se bar nekada u zivotu napalila na neku dlakavu strvinu-sirovog, prljavog i dlakavog muzjaka i da bi svog upicanjenog deckica koji menja gace tri puta dnevno istog trena prevarila sa istim.
6.Zasto ni jedna zena ne priznaje da je pozelela u masti da je guzi gomila robijasa na redaljku.
Pošto sam ja jedno neiskusno Pile...volela bih da ti meni odgovoriš na par pitanja:
1. Zašto muškarci vole da zagledaju, mere, pipkaju pišu od kada prohodaju pa do mrtvačkog sanduka?
2. Zašto su toliko opsednuti crncima i njihovom kitom?
3. Zašto ne umeju da provale kada je žena doživela orgazam a kada ne? Sebičnost ili "danak neiskustvu"....
4. Zašto neki muškarci pristaju da ih žena tretira ko otirač? Zbog redovnog sexa....para....ljubavi...
5. Zašto dlakave sirovine misle da je dovoljno što su to što jesu i što se ne kupaju redovno...pa mogu da startuju svaku cicu....(inače u poverenju, mi žene mislimo da je sirovost i smrdljivost mana a ne vrlina...)
6. Da li je svim muškarcima san da budu deo grupnog silovanja u zatvoru...ili si ti svetli izuzetak?

Vesela_zena_beogradska:
Ne znam da li susret sa velikom kitom treba pozeleti nekoj .. jer, dok ne probash tog velikog i ne znash kako je dobar osecaj i nekako ti je i prosechan ok, a posle velikog nastaje drugi problem, stalno zelish takvog, a njih nema na svakom koraku.

I prst moze sasvim fino da zadovolji, a manji je od 14, ali ja nikad ne bih zelela da me samo time kara .. tako i 14 moze da zabavi u nekom odredjenom periodu, a onda mi ribica trazi veci, hocu da ponovo osetim veliki glavic u sebi dok kliza po grlicu i da se frajer pritom ne upinje kao da hoce ceo da udje unutra jer i on oseca da je 'kratak" ... ne zaboravimo da se i tih 14 smanji koji santim u zavisnosti od poze, od salca na pubichnom delu, obostrano, ili na guzi ..zatim, ima tu nevolje oko ispadanja a i
ochi mi traze veceg, prosto me pali velichina
WOW... lakse malo... citamo te i mi... koje nismo probale veliki :-D ... e, lude ste... al definitivno :lol: OMG... krecu mi misli... da ne pricam kakve.... :lol:

ludopileglodjekosku:
Pošto sam ja jedno neiskusno Pile...volela bih da ti meni odgovoriš na par pitanja:
1. Zašto muškarci vole da zagledaju, mere, pipkaju pišu od kada prohodaju pa do mrtvačkog sanduka?
2. Zašto su toliko opsednuti crncima i njihovom kitom?
3. Zašto ne umeju da provale kada je žena doživela orgazam a kada ne? Sebičnost ili "danak neiskustvu"....
4. Zašto neki muškarci pristaju da ih žena tretira ko otirač? Zbog redovnog sexa....para....ljubavi...
5. Zašto dlakave sirovine misle da je dovoljno što su to što jesu i što se ne kupaju redovno...pa mogu da startuju svaku cicu....(inače u poverenju, mi žene mislimo da je sirovost i smrdljivost mana a ne vrlina...)
6. Da li je svim muškarcima san da budu deo grupnog silovanja u zatvoru...ili si ti svetli izuzetak?
1.to nam je prva i najdraza igracka
2.zato sto im je stvarno velik
3.umem
4.ne pristajem
5.dlakav sam i snazan al se kupam..imam 2 kupatila u kuci..moje je na spratu
6.jos nisam bio u zatvoru al ne bi voleo da me guze crnci..

ps.Efendija,ukro sam ti odgovore..sem na 6.

1.sexi shop,pa to je za bolesnike a s duzinom sam zadovoljan
2.pa verovatno su kuronje,imas problem s istinom,a?
3.znam da dozivljava orgazam,radim covece ,RAD I samo rad
4.pa to ne bi pit'o ni pod pretnjom,nisam majmun
4.pitaj ultra lose ebace,nisam taj
5.pa ima me ali se ne ponasam kao strvina i trudim se da budem pazljiv i imam tvrdocu i punocu a to zene vole
6.verujem da pre mastaju o uzastopnim orgazmima nego o mucenju,cupanju i silovanju

Vesela_zena_beogradska:
Ja bih da dodam ... i za sigurne - ako nije extra ljubavnik.

Бити екстра љубавник је ствар инспирације...шта мислиш чији партнер је бољи љубавник? :wink:

nudecasta6.jpg

beautiful_smile.jpg

Back