SEKSUALNE FANTAZIJE,KOD ZENSKE POPULACIJE -SEKSUALNI IDOLI !

Kada se govori,o seksualnim fantazijama kod zena,one su potpuno drugacije,nego
kod muske populacije.Muskarci sanjare,o lepim mladim zenama,sa perfektno izvajanim,telesnim oblinama.Nikada,ili skoro nikada,ne razmisljaju,o drustvenom statusu tih zena,niti o njihovom finansijskom statusu.

Kod zenske populacije,stvar stoji sasvim drugacije.Zene su toliko opcinjene mocima,
da su one u stanju,da opsednute saznanjem,da je neki muskarac mocan,da cak i ne primete neke njegove telesne nesavrsenosti.Na protiv,one vide i ono sto ne postoji u njima,jer ih zaslepljuje saznanje,da je odredjeni muskarac,finansijski jak,ili jos
bolje,da se bavi politikom.Ovi drugi,na najvisoj su ceni,jer pored politicke moci,imaju
kao prirodnog pratioca,veliku kolicinu novca,kao i sve privilegije,koje mogu da prenesu
i na svoju "pratilju",tj.zensku osobu,sa kojom su u "specijalnim" odnosima.

Vrlo cesto sam bio potpuno zblanut,kada sam procitao u nekom javnom mediju,
da se ta i ta,prelepa TV voditeljka,udala za tog i tog,politicara,koji je po izgledu,
ravan majmunu,i uz to,jos dvadeset i pet godina,stariji od doticne voditeljke.

Dakle,mozemo reci jednu istinu,koja je po realnosti i tacnosti,ravna naucnoj istini
Muskarci "padaju" na lepotu zena,a zene na moc politicku i finansijsku,kod
muskaraca.Naravno,ovo je jedna osnovna konstatacija,i uvek ima izuzetaka,i u
jednoj i u drugoj grupaciji,koji se ne uklapaju,u ovaj opsti sablon.:think:

...jesi'l čuo ti za prizetka...ima jedno selo u kome su većinska populacija u selu prizetkovci....možda je to tabu tema u diskriminatorskom društvu , koje ženu vidi kao fizički objekt - nešto po mojsijevskoj jevreštini , ili po muhamedanskoj muslimaštini - mada ruku na srce , hrišćani još toga imaju u primitivnim sredinama - civilizacijski marginalizovanim....mislim na to , da žena u ničemu nije ravna muškarcu , da je izvor i uzrok svakakve pokvarenosti i zla.....
...ali eto , srpština ima prizetkovce , koje ruku na srce , ne smatra ljudima....predpostavljam da naš šta je prizetko !

Kako ne bih znao,sta je prizetko.Mladic koji se posle vencanja,useli u stan zene ili njenih roditelja,ako zive u zajednici.Mislim da moj post,nije pravilno shvacen,od nekih pripadnica,zenskog pola.Nigde nisam potcenio zene,
niti za to ima razloga.Cinjenica je,da vecinazena,voli pare.I cinjenica je,da danas,mladic koji nije finansijski dobro
obezbedjen,tesko moze naci devojku,ni za zabavljanje,a kamoli za brak.Samo to sto sam ja pisao,nema nikakve veze,
sa verskom pripadnoscu.Potpuno je svejedno,da li je devojka muslimanka,katolikinja,jevrejka,hindu vere,ili pravoslavne.
Ja verujem i ti,kada bi sreli zenu koja nam odgovara,po izgledu i karakteru,sigurno ne bi pitali,koje je vere.To je
potpuno beznacajno.Ja ne pridajem nikakvu vaznost,ni svojoj veri,a kamoli zeninoj.To pitanje vere,to je najprimitivnije
sto moze da utice,na odnos dvoje ljudi.Ja zenu nikada nisam gledao,kao fizicki objekt.To je super primitivan stav.

Lorde , pošto znaš za postojanje prizetkovaca , onda treba da zanš da društveni status nije samo važna stvar ženama , već i muškarcima...da nije tako , ne bi bilo prizetkovaca...i u visokim vladajućim krugovima ima prizrtkovaca , odnosno muškaraca koji su u senci svoje žene ( što zbog para , što zbog vlasti i pozicije u društvo - što zbog svoje parazitke nakane )...iam tu nekih stvarčica koje naša medicina ne vidi pa ih i ne obrađuje...žena ima samo dva problema u životu svoih materinskim moći ...prvi , da nađe dobar , adekvatan , rekao bih za njenu genetiku optimalan genetski matrijal , sa kojim će da učestvuje u produžetku vrste sa svojim potomstvom ...drugi , da nađe takvo socijalno optimalno gnezdo u kome će njeno rođeno potomstvo da ima optimalne uslove za rast i razvoj - gde se pitanje opstanka ne postavlja ( koliko je to važno , pogledaj one mlade žene koliko samouvereno nose svoju decu kroz aziju , balkan i srednju evropu - jer ne žele da se pitanje opstanka uopšte stavi na dnevni red )....hoću da ti kažem , da žena ponekad ova dva problema ne može da reši sa jednim muškarcem....
...e sad ćeš da otkriješ zašto se na balkanu često govori ona narodna umotvorina : "NIJE VAŽNO KO GA JE OPRASIO , VEĆ U ČIJEM TORU JE PORASLO".... a to dalje implicira i na nacionalnoj osnovi...nije važno koja krv teče njegovim venama , već kako se izjašnjava...pa danas imaš ortodoksnih DNK hrvata koji se više slave po sopstvenom javnom izjašnjavanju , nego punokrvni srbi po svom patriotskom čovekoljubivom delanju....

...ostalo će ti se kasti samo , kad razumeš ova dva problema žena , od čijeg rešavanja zavisi opstanak ljudskog roda....
...zato te Poštovane Dame upozoravaju , a ti zaglavunjao....još se nisi oženio...ali nemoj da ti u neznanju izađu magareće uši...

....a sad da ti kažem o tim stvarima nekoliko reči.....živiš na balkanu u prestonici srpštine.....

...siguran rast i razvoj potomstva ne zavisi samo od statusa - ekonomskog supružnika.....malo je otežan rast i razvoj , na našim prostorima takozvanih "meleza"....ato znači , naročito se pokazalo melazanstvo pogubnim , raspletom komunjarskog kosmopolitizma i njegovog internacionalizma , da mešani brakovi su visoko rizični ( po versko , etničkoj i rasnoj različitosti - a iz dana u dan i politička različitost može biti pogubna )....brzo se zaboravlja krvoproliće i patnje takvih brakova i nevine , nedužne dece rođene u tim brakovima...balkan je ovo dragi prijatelju i ne prašta se ni jedna greška....
...treba se manuti tih fraza o hemiji i kojekakvim nebulozama...brak je institucija koja mora da obezbedi optimalne uslove nerođenoj deci...zato mora da se sagledava iz mnogih postojećih uglova , kakvo vreme ide i iz mnogih predpostavljenih - koji ne zavise od supružnika , već od okruženja i njegove takozvane patriotske duhovnosti....
...zato prijatelju ne igraj se sa ovom temom i nemoj ljudima da staješ na muku , naročito kad ni ne slućuješ dobar savet ili analizu ambijenta u kome će se u budućnosti sklapati brakovi....

Dragi moj "Loncaru". Moram ti reci,da o "melezima",kako ti nazivas decu,iz mesovitih brakova,nemas blagog pojma.
Ako vec ne znas,onda treba da malo proucis medicinsku literaturu.Nesto sto je najgore,i sto dovodi do degeneracije
jedne nacije,to je pravljenje dece,ciji su buduci roditelji,ISTE NACIONALNOSTI. Deca rodjena iz mesovitih brakova,
ne samo da su kasnije,lepi ljudi i zene,kada odrastu,vec je i kolicnik njihove inteligencije,DALEKO VECI,od one
dece,kojima su roditelji,iste nacionalnosti.Najvece bogatstvo,svake zemlje,je da ima sto vise brakova,sklopljenih
iz raznorodnih nacionalnosti.I ne samo zbog pameti i lepote,tako se borimo i protiv nacionalizma,te rak rane,svake
civilizovane zemlje.

Back