Kada se govori,o seksualnim fantazijama kod zena,one su potpuno drugacije,nego
kod muske populacije.Muskarci sanjare,o lepim mladim zenama,sa perfektno izvajanim,telesnim oblinama.Nikada,ili skoro nikada,ne razmisljaju,o drustvenom statusu tih zena,niti o njihovom finansijskom statusu.
Kod zenske populacije,stvar stoji sasvim drugacije.Zene su toliko opcinjene mocima,
da su one u stanju,da opsednute saznanjem,da je neki muskarac mocan,da cak i ne primete neke njegove telesne nesavrsenosti.Na protiv,one vide i ono sto ne postoji u njima,jer ih zaslepljuje saznanje,da je odredjeni muskarac,finansijski jak,ili jos
bolje,da se bavi politikom.Ovi drugi,na najvisoj su ceni,jer pored politicke moci,imaju
kao prirodnog pratioca,veliku kolicinu novca,kao i sve privilegije,koje mogu da prenesu
i na svoju "pratilju",tj.zensku osobu,sa kojom su u "specijalnim" odnosima.
Vrlo cesto sam bio potpuno zblanut,kada sam procitao u nekom javnom mediju,
da se ta i ta,prelepa TV voditeljka,udala za tog i tog,politicara,koji je po izgledu,
ravan majmunu,i uz to,jos dvadeset i pet godina,stariji od doticne voditeljke.
Dakle,mozemo reci jednu istinu,koja je po realnosti i tacnosti,ravna naucnoj istini
Muskarci "padaju" na lepotu zena,a zene na moc politicku i finansijsku,kod
muskaraca.Naravno,ovo je jedna osnovna konstatacija,i uvek ima izuzetaka,i u
jednoj i u drugoj grupaciji,koji se ne uklapaju,u ovaj opsti sablon.
kod muske populacije.Muskarci sanjare,o lepim mladim zenama,sa perfektno izvajanim,telesnim oblinama.Nikada,ili skoro nikada,ne razmisljaju,o drustvenom statusu tih zena,niti o njihovom finansijskom statusu.
Kod zenske populacije,stvar stoji sasvim drugacije.Zene su toliko opcinjene mocima,
da su one u stanju,da opsednute saznanjem,da je neki muskarac mocan,da cak i ne primete neke njegove telesne nesavrsenosti.Na protiv,one vide i ono sto ne postoji u njima,jer ih zaslepljuje saznanje,da je odredjeni muskarac,finansijski jak,ili jos
bolje,da se bavi politikom.Ovi drugi,na najvisoj su ceni,jer pored politicke moci,imaju
kao prirodnog pratioca,veliku kolicinu novca,kao i sve privilegije,koje mogu da prenesu
i na svoju "pratilju",tj.zensku osobu,sa kojom su u "specijalnim" odnosima.
Vrlo cesto sam bio potpuno zblanut,kada sam procitao u nekom javnom mediju,
da se ta i ta,prelepa TV voditeljka,udala za tog i tog,politicara,koji je po izgledu,
ravan majmunu,i uz to,jos dvadeset i pet godina,stariji od doticne voditeljke.
Dakle,mozemo reci jednu istinu,koja je po realnosti i tacnosti,ravna naucnoj istini
Muskarci "padaju" na lepotu zena,a zene na moc politicku i finansijsku,kod
muskaraca.Naravno,ovo je jedna osnovna konstatacija,i uvek ima izuzetaka,i u
jednoj i u drugoj grupaciji,koji se ne uklapaju,u ovaj opsti sablon.