Seksualna terapija

Da li je neko probao da na ovaj način otklanja svoje psihičke teškoće, pomaže li?

Nađu se dvoje i leče jedno drugo seksom, ima li toga?

Ljubavno seksualta terapija je najbolja od 20 -30 godina.
Od 30-40 god. sticanje bolje prakse terapijom.
Od 40 -60 god. to je teža terapija ali se tada najviše novca zaradi.
Ove terapije upražnjavaju muškarci koji imaju od 25-30 god.za ostale nepomaže jer su zakasnili za svaku terapiju.

Jadno je to ....

Nije jadno....Ali se ne moze reci ni sex.terapija..... Onos to treba je da svakako ima sexualne odnose, kao i da se druzi sa ljudima, izlazi, spava na vreme, izbegava alkohol, bavi se fizickom aktivnoscu, zdravo i kvalitetno se hrani sa puno kvalitetnij ugljenih hidrata i hemija mozga ce biti u redu ako se ne radi o nekom jacem poremecaju ili bolesti...... Jer sex, sport, zdrav zivot, san, deluju na lucenje i hormona, neurotrasmitera, jednostavno telo se unormaljuje da tako kazem..... Bezanje od takvih stvari stvara dobru podlogu za razvoj poremecaja raznih, pogotovo ako postoji predispozicija ili ako osoba prozivljava ili je prozivela velike stresne periode, promenila nacin zivota itd itd

Seksualna terapija je drevna nauka, preteca mnogih danasnjh metoda lecenja, isto kao i san terapija, ljudi su od davnina spavali jedan pored drugog, a za to nisu imali realnih razloga, jer oplodnja radi produzetka vrste mogla se vrsiti bilo gde. Ipak lezuci jedno pored drugog, i aktivacijom orgonskih energija u coveku, i samim seksualnim cinom, uklanjane su mnoge bolesti i psiholoski poremecaji, tako je i nastalo zajdnicko spavanje. U medjuvremenu pod uticajm vladajucih elita i farmako industrije prikriveni su ti drevni nacini lecenja, degradiran tantricko iscelijuci stepen seksualne energije u kolektivnoj svesti ljudi, sto je izrodilo niz globalnih drustveno socijalnih poremecaja, kao posledica devijacija u psihi i mentalitetu coveka. Sam seks je izgubio svoj smisao, ljudi ga zele i praktikuju ali ne umeju da uprave u smisaonu i terapijsku celinu.

Svima su poznate alternativne metode lecenja kao reiki, bioenergija, akupresura... u kojima se koriste dlanovi, prsti radi kanalisanje univerzlne ki energije, cinjenica da su pre toga koristeni polni organi u tretmanima , ljudi si prinosili i masirali obolela mesta polnim orgnima verujuci u njihovo blagotvorno dejstvo, jer muski carobni stapic kao i zenska vrata raja poseduju nepresusan izvor nervnih zavrsetaka koji su na suptilnom nivou duboko u vezi sa kosmickom kreativnom silom.
Forma lecenja psiholosko misaono energetskih poremecaja nije samo teorija orgonske terapije Wilhema Reiha ili ucenja Sigmunda Frojda , vec drevnih naroda medju kojima i Srpski. odnosno Raski (Racki) narod kako tvrdi jedan ugledni forumas ovde. Dolaskom sa Sirijusa ovaj nebeski narod imao je sposobnosti isceljivanja na energetskom nivou, potom kao atlantidjami usavrsili razne oblike lecenja kristalima, dragim kamenjem donesenim sa sobom, kasnijim mesanjem sa primitivnijim oblicima zivota na zemlji. te moci su pogubljene, pre svega iz svesti ljudi, postali su tajne i dostupne samo uzim krugovima. Vatikan danas na kasicicu dozvoljava otkrivanje svetih tajni, tako i za metodu lecenja dlanovima Reiki (dlanovi svakako imaju odredjenu moc pri lecenju, ali manju od genitalnih organa) nametnuta je svuda CIA prica o nekom izmisljenom japanskom liku kao osnivacu reikija, Istina da je ta energetska metoda postojala daleko pre, i zvala se Reikita, Raketa, ili ejakulaciona forma Drkita.

U danasnje vreme sav taj isceljujuci smisao seksualne energije je banalizovan,
Svedoci smo da razni mocnici, mediji i izmanipulisani pojedinci poput inkvizicije namecu moralno puritanski mentalitet gradjanima, jer su u sluzbi manjnske grupe vladara sveta, koji zele preimucstvo u kontroli globalne seksualne energije u ovom 3d realitetu. Takoreci gotovo svuda se pormovise pitomo i aseksualno drustvo orijetisano ka potrosackom sistemu, sve radi smanjenja potencije i nataliteta, bunta, revolucije, pogorsanja zdravlja, profita farmako mafije, i nestajanja rasnih nacija, u nasoj zemlji pogotovo izrazeno, dok sumnjive grupe gej lobija i religioznih institucija dobijaju na paznji i vode antisekesualnu propagandu, cesto proizvodeci i sukobe,ratove, najstariji zanat svete prostitucije je zabranjivan, a politicka prositucija dozvoljena. Sve ide pod okriljem politickih stranaka i stranih ambasada, takoreci oni postaju spijunske agenture koje prave ovce za sisanje od naroda, uzimajuci im time aktivnu silu univerzalne energije, kreirajuci pasivno drustvo koje vegetira na plicim frekvencijama mozdanih talasa. Padajuci pod kontrolu mocnika koji u dubljim nivoima, denzitetima manpulisu bitnim procesima. Prostitucija je nekad bila sastavni deo pravo-crkvenih obreda, prirodno lekovita vrsta tretmana, deo medicniske terapije, danas u monoplistickom bankarskom drustvu njen smisao je izgubljen, stoga deluje opravdano zabranjvanje kad se vidi kakav tip neljudi se njome sve bavi. Status i prava u drustvu sekusalnih radnika odnosno svestenica i svestenika moraju opet biti postovana, i vrednija od doktorskih titula.

Uprkos svoj hajci svuda u svetu nicu seksualno terapeutske prakse, ali nedovoljnog uticaja jer oni ne poseduju znanja i energiju koji nasi narodi imaju. Zato je od skora i u ovoj zemlji pokrenuta nova vrsta terapije u okviru Santerapije, nazvana Sante Rapija, isceljujuca sila . Ovo je energetski tretman svetom silom, sa naglaskom na tehniku simulacinog silovanja, inspirisanu temama ovog podforuma, a i opstim stanjem u drustvu. U sustini to je seksualna terapija koja dolazi u vise oblika isceljujucih i psiholoskih, masaznih i tantrickih formi,
S obzirm da sam kao autor veci deo ideja dobio citajuci ovaj forum , karmicki osecam duznost da ponudim onim koji prepozanju zelju da postanu buduci nosioci isceliteljske i psihoterapijske elite sa nazivom, drimarijusa, santerapeut, ili sante rapiste. da mogu popuniti prijavu, konkurs...
https://docs.google.com/forms/d/1vXQoHYdW2go6TqcdXCnScv6iC4CbvU7meRTOXZh7_oE/viewform
Seksualnom terapijom ne moze svako da se bavi, neki duhovni i zivotni uslovi moraju da budu zadovoljeni, ako ne prodjete konkurs za ovaj poslovni projekat, u ponudi su i drugi nevezani projekti koje spremam. Zbog zauzetosti poslovnim idejama psihoseksofilozofskim mislima zaboravio sam da mi trebaju prijatelji u zivotu, ljudi koji bi mi marketnski pomagali, i kapirali i sledili moje lucidne ideje, lepo bi bilo da pored zamisli da u izlozima u centru grada stoje seksualni terapeuti, mogu tu i da se kupe ili iznajme prijatelji, sluge itd.

Da li je neko probao da na ovaj način otklanja svoje psihičke teškoće, pomaže li?

Nađu se dvoje i leče jedno drugo seksom, ima li toga?

sex sam ne leci nista, samo zaboravis da ti nesto fali, na tren:)))

ako ti treba pomoc idi bolje kod psihoterapeuta pa se tamo leci i kad ti sve kockice legnu tamo gde treba, bice sve kako valja pa i taj tvoj sex kojim covek misli da moze da se leci.
i taj famozni reiki koji jedan od diskutanata pomenu je cisti placebo, bzv.

u kini ili japanu je skroz normalno da žensko ode kod masera koji je tamo dovede do orgazma. na to se ne gleda kao na prostituciju već prosto odblokiravanje čakri, tj energetskih centara. gledao sam video, snimano skrivenom kamerom, stariji profesionalni maser je rukama ispipa po celom telu, miluje joj grudi itd, opusta je sve više, na kraju klijentkinja doživi i orgazam, i totalno preporođena ode sa seanse.
dok je kod nas orgazam nešto skroz tabuizirano i ne možeš legalno, profesionalno dobiti tu uslugu dodirivanja. već moraš biti zadovnik, igrati igrice itd itd...
mislim da bismo bili mnogo zdraviji, zadovoljniji i uspešniji kao nacija da se nivo represije seksualnih sloboda u ovoj talibaniji gde živimo malo relaksira...

Poslednja izmena:
^ da, bas to.

i te japanske skrivene kamere su fenomenalne ;), njima tamo ne smeta ni kad ih snimaju gole, a ovde bi razbili kameru i snimatelje za obicnu salu, a kamoli kada bi ih tako negde snimili.
i rusi su slicni, gledao sam skrivene kamere desetina devojaka u kabinama za presvlacenje i wc...i nikom nista, a ovde npr. da u wc nekog trznog centra ili bazena neko stavi kameru.. sve novine i stranacki placenici bi lincovali kao nekog manijaka, trazili bi kastracije, vesanja.
ne zdrav humor ne zdrav duh ne zdravo telo.

znaci da bi neko postao maser, seksualni terapeut.. nisu potrebni kursevi.. postoji gomila klipova od jutjuba do xxxxx.
mozda bi neko ko ima vremena mogao da postavi u ovu temu... cisto radi edukacije. i seksualno terapeutske klipove.

@forum romanum - reiki nije placebo. placebo je za one koji nisu strucni i duhovno napredni da rukuju univerzalnim energijma, slicno kao i seksulano tantricke prakse.
a i oni koji su strucni nisu uvek u elementu, pa tako deluje.
znam iz iskustva bavljenja reikijem i kristaloterapijom i sl. da je vrlo tesko postici dusevni mir usled izlozenosti negativnom okruzenju beta frekvencija, i raznim zracenjima, haarpom, hemitreilsima, i uspostaviti vezu sa izvorom, duze od desetak sekundi.

zato ja propagiram novi nacin koji deluje na klijenta u stanju spavanja, mirovanja, alfa ka dubljim nivoima, plus uz genitalne organe kao prenosioce umesto dlanova, i tantricku energiju svetog seksa,. dok u medjuvremenu temeljno radim na modifikaciji i rekreaciji domaceg reiki(ta) sistema, jer i sam uvidjam da tradicionalni reiki sa japanskim simbolima ne deluje najpreciznije bar na ovom evropskom podneblju ,kao ni mnoge druge alternativne metode.

Dvoje mogu da spavaju i leze danima nedeljama... zajedno i ne samo radi zdravstvenog iscelivanja, niti psiholosko terapijskog, vec u tom stanju bliske energetske ljubavi mogu da zive i bez hrane, a i pica, ako je troje njih, ako rode dete pritom, transformcija svesti ka izvornom je sve veca, lezeci polozaj je prirodniji, stajanje je nametnuto i nezdravo.
primetili ste da covek ujutru kad se probudi posle dugog lezanja, jasno zna i vidi sta treba da radi tokom dana.. ali samo minut posle ustajanja.. sve polako izadje iz glave, razni uticaji drugih ljudi i frekvencija uticu naostvarivanje sna.

evo ovaj klip .. ne znam sta je autor hteo.. ali.. to je taj neki prirodni isceljujuci polozaj kotrljanja.

:rotf:

Dreamer,

informacija koju imam potice od istrazivanja u jednoj bolnici pre par godina gde su podelili pacijente u dve grupe.
Jedna grupa je zaista bila tretirana reiki metodama, navodno, najboljih /najpriznatijih strucnjaka u toj oblasti, drugoj grupi su samo saopstili da ih tretiraju reiki metodom.
Nakon izvesnog vremena reflektirali su jednako pacijenti iz obe grupe, "preporodjeni".

Ti se ochigledno time ozbiljno bavis, sto niti potcenjujem niti sam strucnjak da opovrgavam ali sva ispitivanja(ostala za koja sam cula) po medicinskim ustanovama i klinikama, govore navodno(!) u prilog tome da je reiki placebo.
U poziciji sam da i jedno i drugo uzimam sa rezervom.
Naravno, hvala za pojasnjenje, odnosno trud i volju da pojasnis.

itekako pomaze mlada piletinica mmm prste da polizes
I MILF-are nisu loše.....

kineski mudraci govore protivno pražnjenju mošnica, troše se na taj način zalihe či energije. jednostavno, životna energija curi na taj način.

svako zadovoljstvo ima svoju cenu, tako je i sa orgazmom (ovo važi za muškarce).

iako savremena medicina kaže da je dobro za prostatu, kao i za psihu, prazniti mošnice.

mislim da se brže stari i propada ako se dosta upražnjava seksualno ponašanje.

Back