gost 43599
Veoma poznat
- Poruka
- 10.211
ae vishe zaebite tu rech ''torbanje'' ..jeste kenguri koji kurazz

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ae vishe zaebite tu rech ''torbanje'' ..jeste kenguri koji kurazz
ne znam da li ste primetili da mushkarci koji su loshiji u krevetu vishe se hvale i vishe prichaju o sisama, doopetima.... oni dobri mudro cute![]()
ne znam da li ste primetili da mushkarci koji su loshiji u krevetu vishe se hvale i vishe prichaju o sisama, doopetima.... oni dobri mudro cute![]()
Baš tako, ja sam 1 od njih... stalno pričam o guzovima i sisama![]()
Tako je. Osim nemorala, ništa mi drugo i ne pada na pamet![]()
Tako je. Osim nemorala, ništa mi drugo i ne pada na pamet![]()
to je dobro...
evo,ja sam pre 15ajtak minuta mislio na mnogo nemorala kada sam video komsinicu...uf,svasta mi je palo na pamet...dobra milfara,uvek smo se mi iz ulaza pitali sta ce sa onim debelim mesarom...
Pa da, naravno da je bolje... teža enigmatika je u pitanjupa, to je zdravo.. tako se najbolje razvijaju sive celije... bolje je cak i od ukrstenih reci..
![]()
i kod mene tako....naopako
![]()
verovatno joj je dao 'dobar komad mesa'..![]()