Seksualna revolucija

• Začetnik teme Začetnik teme dess
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja je drugačije zamišljam. Znate, ne ono kao vata se ko sa kim stigne, pa je to neki fazon. Rušenje tabua i tako to. Ne. Seksualna revolucija nastupiće onog momenta kad jedan par ukapira da je samom sebi, zapravo, najuzbudljiviji, i da nema bilo kakve potrebe za nekim trećim. Dakle, jedan na jednu, i to je to. Ne zbog vjerskih dogmi, društvenih konvencija ili ne znam ni ja šta. Ne, samo zato jer njih dvoje tako hoće. Tako žele. To ih ispunjava...

"Kad neprestano uživate,vodite ljubav i smijete se, i nemate previše vremena da se svadjate, ratujete i uništavate nečije živote, složićete se.."

Uživanja života je zapravo TO !

Ovaj post ne treba nasloviti kao Seksualna,vec kao Ljubavna revolucija..Dess,deckonjo bweee!
Pametnica muska moja si ti bas..bas,bas!

lejla.al.dbuni;bt87935:
"Kad neprestano uživate,vodite ljubav i smijete se, i nemate previše vremena da se svadjate, ratujete i uništavate nečije živote, složićete se.."

Uživanja života je zapravo TO !

Ovaj post ne treba nasloviti kao Seksualna,vec kao Ljubavna revolucija..Dess,deckonjo bweee!
Pametnica muska moja si ti bas..bas,bas!

Znaš kako Lejla, ja prestajem više da pričam kako me iznova i iznova rumeniš..a i da se zahvaljujem više na konvencionalan način..nema smisla ;)

zato :cmok::heart: :zag::zag::zag::zag::zag:

E vidi, da sam naslovio sa "ljubavna revolucija" ljudi bi zapravo fulali poentu..znaš ono, čim je nešto "ljubavno" ono vuče na neku patetiku, uobičajenost..ovako, "seksualno" provocira, a pokazuje jednu potpuno neočekivanu dimenziju priče ;)

da da sexualna revolucija ce nastupiti onog momenta kada svest dvoje dodje u fazu prihvatanja i poimanja istine da je dvojac ljubavni takvog poklapanja i harizme-jedina sansa za opstanak ljudske vrste tog i takvog novog koda cijeg su njih dvoje temelji.

Poslednja izmena:
Tol;bt87942:
da da sexualna revolucija ce nastupiti onog momenta kada svest dvoje dodje u fazu prihvatanja i poimanja istine da je dvojac ljubavni takvog poklapanja i harizme-jedina sansa za opstanak ljudske vrste tog i takvog novog koda cijeg su njih dvoje temelji.

dakle, i ti se slažeš da su njih dvoje-revolucionari? :D

Back