MORSKA VILA
Primećen član
- Poruka
- 646
Au, koji si pacijent, blago tebi kako ti je zabavno
Hvala, ali ne treba mi pomoc

Hvala, ali ne treba mi pomoc

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u pa ti bas kasnis preko neta vec svi navatavaju godinama ,odma fejs dotvaras progledacesObozavalac ribe i Mr. Lover,
mnogo trolujete. Ako ste toliko napaljeni skinite se sa foruma i idite nadjite nesto uzivo, bogu hvala ima prodavacica na svaki cosak.Inace cu pomisliti da ste samo jaki na recima.
![]()
sa 29? Da potraži pomoć--nešto kod nje nije u redu..![]()
Poklonio bi joj pojas nevinostii preporucio da nikada ne okusi kitu kada je tako dugo odolela
![]()
Pa forgodnost upravo nastaje psiholoskom opterecenoscu, prevelikim iscekivanjima, konstantnom nadgradljom strepnje i strahova u vezi sa sexualnim ishodom. Bolje da ohladi glavu sto pre inace bice svasta. Tako nastaju devojke od 30 i kusur godina koje se posle pitaju zasto imaju nedostatak vlazenja dole, zasto ne uzivaju u sexu, zasto ne mogu da se emotivno vezuju i td i td...Dete, budi se imas jedan zivot.
Pa forgodnost upravo nastaje psiholoskom opterecenoscu, prevelikim iscekivanjima, konstantnom nadgradljom strepnje i strahova u vezi sa sexualnim ishodom. Bolje da ohladi glavu sto pre inace bice svasta. Tako nastaju devojke od 30 i kusur godina koje se posle pitaju zasto imaju nedostatak vlazenja dole, zasto ne uzivaju u sexu, zasto ne mogu da se emotivno vezuju i td i td...Dete, budi se imas jedan zivot.
nece kod prvog al ako naleti i drugi i treci takav onda moze itekako da ima posledice pogotovu sto je vec predugo cekala.
- - - - - - - - - -
Razumem sta hoces da kazes. Nisam opterecena, niti imam strepnju samo nedoumicu na koji nacin i da li da sada to uradim, jer ipak svaki je prvi put ispunjen pitanjima kao i uopste sve u zivotu.
Ok, onda necu previse razmisljati, najbolje se stvari desavaju spontano.![]()
to je ko onaj koji se plasi visine, pa krene da skoci sa neceg, sto duze ceka sve veci strah ima i mahom ne skoci ili se povredi pri skoku.
a sama si rekla te su stvari trebale vec da se dese, spontano kad te uhvati zelja![]()
Razmisljamo realno. Mnogima se desava da zaglave u te godine i to nije za osudu, naravno. Nego je pitanje da li si imala unutrasnji problem da nadjes decka ili svi momci oko tebe nisu bili dovoljno dobri za to. Sama razmisli dalje. Ne verujem da je opcija da te niko ne zeli, ili da zivis na pustom ostrvu ili selu gde ima 500 stanovnika a od njih 3 momka nezenja.
Ako sam u pravu. Moj savet je da ne razmisljas ni o spontanom. Mnoge devojke se opterecuju i spontanoscu. Ocekuju da je sve spontano, da se sve samo od sebe desi, pa cak i pripsuju sudbini.Zato se stvari i ne dogadjaju .. doup.
Pozdrav!
Imam nedoumicu, bila bih zahvalna kada bih čula vaš savjet i mišljenje.
Imam 23 godine i nevina sam. To nije posledica čuvanja za brak i ostalog već se jednostavno nije desilo. Imala sam prilika ali sam bila prilično zatvorena, a i nekako psihički nespremna. Nije da ne znam šta je seksualno zadovoljstvo jer masturbiram ali imam zelju da to osetim i sa drugim bićem. Osećam da sam sada potpuno psihički spremna (što je mislim mnogo važnije od same fizičke spremnosti).
Imam priliku da to uradim sa jednim dečkom koji me baš seksualno privlači. Ali, ja osećam da veza sa njim ne bi bila ozbiljna niti je on momak za duge staze, znači postoji samo čista fizička privlačnost. Ne ideališem da će doći princ u koga ću se zaljubiti ludo i sa kojim ću uraditi to na krevetu posutim laticama ruža. Samo sam realna,nisam više klinka i imam baš želju.
Šta mislite, da li ću pogrešiti s obzirom da mi je prvi put? Da li da potisnem želju i ipak ne uradim to ili da se prepustim i ne sputavam sebe?
...
NE!!!
Ni u kom slucaju...
Cuvaj se do 53 godine...
Poslije toga mozes njufer da uramis...
P.S.
Uzmi dobar okvir da ne smrdi okolo...