seksualna osveta...

Jel znate onu urbanu legendu, mozda je vec neko i napisao ovo, kad je lik hteo da se osveti ribi koja ga je prevarila ili nesto zayebala?
Kao, zvao je kod njega, krenula situacija, skidanje, i ajde on nju malo da veze, ruke, oci, ovo-ono, namaze je necim dole, slag ili sta vec, (ipak je to legenda), riba se namesta, a on uvede svog psa, koji je olize, i riba naravno svrsi ko nikad do tad... Kad ju je odvezao, kao kaze joj: "Haha, moj pas te liz'o"... A, ona: "Ma, boli me uvo, nikad mi bolje nije bilo..." :lol:
I jos ga zove posle par dana da ga pita da joj pozajmi psa na neko vreme!!! :lol::lol::lol:

Mogu samo da zamislim facu tog lika u tom trenutku! :lol:

e, a jel ste culi pricu kad su se dve drugarice nasle i diskutovale na temu seksualne osvete? i, onda jedna kaze drugoj: jel si cula za pricu kad je neka devojka isla kod onog decka sto je hteo da joj se sveti, a on je imao jos 2 devojke? da, i sta je onda bilo? i, onda ona prva sretne onu drugu, a ona treca uopste ne zna za njihov susret... i onda, ova prva nece da kaze nista drugoj, ni trecoj, a druga nista nece da kaze prvoj i trecoj niti treca zeli da kaze nesto drugoj ili prvoj... a ova prva kaze: a koja je od te tri devojke isla? a ona druga kaze: nisam sigurna, valjda druga ili treca... a ona druga kaze: hm... pa da.. to mi je bilo i najlogicnije.... nego, jel si gledala sinoc velikog brata?

Back