seksualna inteligencija

a050.gif
Vako

Dina81:
pa kako je sex vid komunikacije izmedju ljudi onda ima logike da su inteligencija i sex povezani tj. da su inteligentniji ljudi bolji u istom :)

Dina nema sanse da je tako, nemozes da to tvrdis.Seks jeste jedan vid komunikacije ali je u sustini nagon.Znaci da je tebi dobar seks bio samo sa inteligentnim momcima, a da sa prosecnim nije tako. Odnosno da je pametnijima veci od glupljih? Ma nema nikakve logike. Ovo nije za duboko razmisljanje, ovo je samo glupost koju je jedna novinarka napisala

I ja mislim da inteleligencija ima veze sa kvalitetom seksa uz prirodne predispozicije naravno. Znaci da medju dvoje ljudi istih fizickih predispozicija bolji seks ima i pruza onaj inteligentniji. Jer u seksu (znaci samom nacinu vodjenja ljubavi) sve dolazi iz glave.

jao jel ste culi Karleusu: Najveci adut svake zene je njen polni organ, to je ono sto vodi ljubav sa svakim muskarcem, i ono sto pravi decu ......a to je mozak!!!
mislim da samosvesne, inteligentne i osobe koje postuju prvenstveno sebe mogu biti i sexualno inteligentnije u smislu slobodnije, iskrenije, zanilmjivije u krevetu i sire... :D

Pa nije to inteligencija koju meri MENSA.Nema to veze sa zivotom.
Postoji vise vrsta inteligencije,kao sto je npr.neko vrlo int.kad je u pitanju knjizevnost a duduk za matis.To se uci iz psihologije...
E sad da li je i ovakva inteligencija na listi i da li postoji ne znam.
Mislim da je neko procitao neki clanak i totalno preokrenuo smisao!!!!

Back