tgdanijela
Poznat
- Poruka
- 7.092
Šta bi to bilo i kako se mjeri?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meri se po tome koliko znaš o seksu. Prosto rečeno.
Ima nekih koji to mere dužinom kithe.![]()
...palo mi na pamet ...
..količina zadovoljavajućih seksualnih odnosa koji su trajali između 7-13 min. (to se prema kanadskim i američkim seksolozima smatra poželjnim vremenom trajanja polnog odnosa) ...
neam pojma..prvi put cujem za tako nesto...mozda je termin los pa je zato i teze odgovoriti na temu.... a opet mozda i nije jeli...a opet mozda
Nije istina. Meri se po tome koliko si seksualno obrazovan. A ja sam nekad bio napaljen do jaja što se tiče seksa da mi nije bilo ravnog.
Meri se iskustvom kao i sve drugo
...ma to je ono kad kazu - dobar/a je u sexu ...to im je kao uza specijalnost...jel za to treba iskustvo![]()
Meri se iskustvom kao i sve drugo
sposobnost da se osete fine tanane promene u reakcijama partnera, njegove zelje u datom trenutku, da se prosto intuitivno oseti osoba sa kojom smo. ta sposobnost je vise urodjena, iskustvo je samo pojacava.
sposobnost da se osete fine tanane promene u reakcijama partnera, njegove zelje u datom trenutku, da se prosto intuitivno oseti osoba sa kojom smo. ta sposobnost je vise urodjena, iskustvo je samo pojacava.
Dobar u sexu je opusten otvoren i flexibilan...ma to je ono kad kazu - dobar/a je u sexu ...to im je kao uza specijalnost...jel za to treba iskustvo![]()
Iskustvom kao neophodnim saznajnim faktorom radi postizanja kvaliteta ili iskustvom kao matematičkim sabirkom bez razlomka (što veći broj ili odnos broja i subjektivnog doživljaja..) ...
suvise primtivno shvatas neke stvari i priprosto.i, kolko ih je danas palo
al postavljas se ko profesionalka shto je ok... znaci ti progutash i namestas se prema njemu... :I nema da je on kao aktivan da spopada
to je isto otudjeno mozhda
nemam pojma. ko oce taj ume. ebiga. kome ne ide, verovanto bash i nece. nego se to danas sve vise predstavlja ko sport a ipak nije.?
prosto i jednostavno receno to je sposobnost, znanje i umece da se postavis tako da se partner oseca kao najbolji yebach na svetu, onda ce on takav i biti zaista cak i ako je pre toga bio nikakav.
to je izvlacenje na povrsinu njegovog osecaja kako je dobar, savrsen i zadovoljava zenu, a koji ima kad masta sam sa sobom. kad prestane masta, pocinju strahovi..
zena koja ih oseti i zna da prepozna koji su, a onda se postavi kao sto je gore receno, je zena kojoj je posle toga gotovo nemoguce odoleti.
isto vazi i obrnuto. to je talenat koji treba negovati i nadogradjivati stalno. to je igra koja nikad ne dosadi, to je hrana za um osim sto je za telo.![]()
suvise primtivno shvatas neke stvari i priprosto.
radi se o tome da ljudi imaju svoje strahove, manje ili vece, i muskarci i zene, manje ili vise su zatvoreni, postoje osobe koje umeju da se postave na pravi nacin prema voljenom bicu, prema osobi do koje im je stalo.
da ucine da se osete opustenim i da mogu da budu ono sta jesu, a spopadanje i sloboda koje pominjes posle dolaze tako lako.
cilj nije da bilo ko pada, cilj je da se osvoji osoba koju zelimo, da se sa njom stvori bliskost. to mnogo lakse ide onima koji imaju razvijenu seksualnu inteligenciju.
cinizam svakako ne pomaze.