Pozdrav svima!
Da li neko od vas ima fantaziju o kidnapovanju? Ja maštam, da dok šetam ulicom da mi neko priđe sa leđa, rukom mi zapuši usta i ugura me u auto i odvede u nepoznatom pravcu. Da me zaključa u neki podrum, i kad bih ja recimo pokušala da pobegnem, on da me kazni, jer je on moj gospodar, i da me muči satima vezanu za stolicu dok ga ja plačući molim da ne radi to,ali on ne obraća pažnju na to, što više plačem on sve grublji da bude. Ili recimo da me uspava nekom injekcijicom ili hloroformom pod nos, i da se probudim u nekoj šumi, čvrsto vezana u nekoj kolibi, sa zavezanim očima i trakom preko usta da ne vrištim, i onda da me uzima kako on poželi, da budem tretirana kao najgori rob, kao objekat, dok ja ne mogu ništa da prigovorim, niti da učinim povodom toga, potpuno bespomoćna. I tako da me drži nekoliko dana, samo traku sa usta da mi skine na nekih dva sata da popijem vodu i malo suvog hleba da dobijem, ali iz njegove ruke, jer sam ja i dalje vezana, a za wc povremeno da me odvede, ali tako što će da me veže za wc šolju dok to obavim, znači ni na trenutak da ne budem slobodna.
Naravno, to je fantazija, igra, to bih mogla da radim samo sa nekim kome u potpunosti verujem, po scenariju, ne bih volela to stvarno da bude. Ponekad se pitam da li sam ja uopšte normalna što mislim o ovakvim stvarima.