Seksualna edukacija dece

Zaglupljivanje dece je sve intenzivnije,sad je pitanje hocemo mi ovo dopustiti ili kazniti.
Ovo je samo priprema terana za nesto jos mnogo gore sto dolazi,ovako oni zele da prikazu deci da je LGBT nesto sasvim normalno. LGBT je danas jedan od jacih lobija ,imaju veliki uticaj u svim sferama...
U inostranstvu kad je gej parada,roditelji uzimaju svoju decu iz skole i odlaze zajedno sa decom da gledaju gej paradu,to je njima kao drzavni praznik. Od plasiranja LGBT populacije deci zele da prestave deci kao sasvim normalnu stvar, za tu manipulaciju koriste skolski sistem...
Treba prvo premlatiti roditelje koji svojoj deci dopustaju da budu u skolskom sistemu,a zatim ove pederee.

Moralni ljudi treba da naprave paralelni sistem sa svojim sopstvenim školstvom, zdravstvom, ministarstvom unutrašnjih poslova i sudstvom, pošto su sve postojeće države kontrolisane od strane izabranih i nasilno prave degenerike od njih

Protiv skolskog sistema,svodi se na pamcenje koje nikad nece biti potrebno,a jos pogledaj sta se trenutno radi pomocu skolskog sistema...Jasno pripremaju mlade osobe za nemoralne stvari da shvate kao moralne...
Kakvo zdravstvo ? Treba zatvoriti sve bolnice,klinike,apoteke, da vidis kako ce onda roditelji da brinu o zdravlju svog deteta,nece mu davati smece od hrane,mislim kad pogledas ovako nekad kontenjer nudi bolju hranu od nekih objekata koji su namenjeni za to,u kontenjeru mozes naci jabuku...
Moralni ljudi trebaju da uzmu dobre gvozdene sipke i da ubiju sve sto remeti moralne vrednosti.

Ako vas ovakva gomila lupetanja ne potera na vc, onda trebate da uradite kolonoskopiju i proverite vasa creva.

Zasto bi mi to radili kad vecina mojih sledbenika zajedno sa mnom zive veoma zdravo ? Koliko mogu da primetim ti si vec pao po uticajem manipulatora i sad jos pokusavas da navuces jos ljudi na nemoralne radnje...To je isto kao kad diler trazi osobe da proda svoju robu,ali u nekim situacijama nekad ljudi traze dilera,a to su ovi sto su ti podrzali komentar,
Evo vidis proslo je par sati od kad je @Last Valkyrie objavio klip i vec je internet zabranio taj klip...Sakrivaju tragove sta se radi, da nisam video snimak verovatno ne bih poverovo u sam tekst...

Protiv skolskog sistema,svodi se na pamcenje koje nikad nece biti potrebno,a jos pogledaj sta se trenutno radi pomocu skolskog sistema...Jasno pripremaju mlade osobe za nemoralne stvari da shvate kao moralne...

Kakvo zdravstvo ? Treba zatvoriti sve bolnice,klinike,apoteke, da vidis kako ce onda roditelji da brinu o zdravlju svog deteta,nece mu davati smece od hrane,mislim kad pogledas ovako nekad kontenjer nudi bolju hranu od nekih objekata koji su namenjeni za to,u kontenjeru mozec naci jabuku...
Moralni ljudi trebaju da uzmu dobre gvozdene sipke i da ubiju sve sto remeti moralne vrednosti.

Треба да се одметнемо као што су се Шиптари деведесетих одметнули од система државе Србије и направили су школе и болнице по приватним кућама , тако ће и морални људи морати у једном тренутку да ураде а то је време близу

Треба да се одметнемо као што су се Шиптари деведесетих одметнули од система државе Србије и направили су школе и болнице по приватним кућама , тако ће и морални људи морати у једном тренутку да ураде а то је време близу

Upravo tako druze moj dobri,mi moralni ljudi moramo sacuvati zdrav srz morala,a to necemo moci uraditi ako nam pod petama bude EU,NATO,demokratija...
Samo je potrebno da mi u Srbiji skupimo bar 5 posto moralnih ljudi,sto ja mislim da vec postoji 5 posto moralni ljudi u Srbiji. Kad se skupe moralni ljudi,nama ce Bog takodje pomoci da stvorimo teokratiju u Srbiji,a nase mesto moralni ljudi ce biti u prirodi kao sto je kanjon Uvac. A ostali ljudi nemoralni bice nasi robovi,njihova adresa stanovanja ce biti u betonskim kavezima,takodje ce robovi imati na usima pirsing,pirsing je u Egiptu oznacavao robove.
Ljudi imaju izbor izmedju slobodnih(moralnih) ljudi i robova(nemoralni).

Zasto bi mi to radili kad vecina mojih sledbenika zajedno sa mnom zive veoma zdravo ? Koliko mogu da primetim ti si vec pao po uticajem manipulatora i sad jos pokusavas da navuces jos ljudi na nemoralne radnje...To je isto kao kad diler trazi osobe da proda svoju robu,ali u nekim situacijama nekad ljudi traze dilera,a to su ovi sto su ti podrzali komentar,
Evo vidis proslo je par sati od kad je @Last Valkyrie objavio klip i vec je internet zabranio taj klip...Sakrivaju tragove sta se radi, da nisam video snimak verovatno ne bih poverovo u sam tekst...
Malo njih je imalo priliku da vidi klip.Lakse docara video nego nazalost ljudska rec.Zivimo u vremenu kada nemoralno prelazi u moralno,ali verujem da nas ima vise od 5% moralno normalnih koji ipak mogu da makar odrze balans.

Malo njih je imalo priliku da vidi klip.Lakse docara video nego nazalost ljudska rec.Zivimo u vremenu kada nemoralno prelazi u moralno,ali verujem da nas ima vise od 5% moralno normalnih koji ipak mogu da makar odrze balans.

Kad ovako pogleda jedno 5% populacije i drze ovu Zemlju...
Vec sam spomenuo da u inostranstvu su prihvatili gej paradu kao praznik,tako i marihuanu,tako ce biti i za mnogo gore stvari.
Dok kod nas su prihvatili rijaliti ali postoje i ljudi koji se bore protiv rijalitija,gej parada jos nije bas prihvacena i tako treba da bude,sto znaci da ima jos pametnih ljudi...

Kad ovako pogleda jedno 5% populacije i drze ovu Zemlju...
Vec sam spomenuo da u inostranstvu su prihvatili gej paradu kao praznik,tako i marihuanu,tako ce biti i za mnogo gore stvari.
Dok kod nas su prihvatili rijaliti ali postoje i ljudi koji se bore protiv rijalitija,gej parada jos nije bas prihvacena i tako treba da bude,sto znaci da ima jos pametnih ljudi...

Izuzetno me podsecas na jednu personu sa balkan infa, ne mogu tacno se setim na koju posto su mi svi isti..

Za sad sam procitala samo negativno o temi.Da se razumemo temu nisam postavila da bi je zakljucali bez razloga a da ne saznam sta imaju pozitivno o ovome da kazu ljudi kojima je ovo normalno.Ocekujem odgovor od njih ako ga imaju.I zakljucavanje teme bez njihovog odgovora je odgovor koji dovoljno govori da nemaju sta da kazu pozitivno .

Za sad sam procitala samo negativno o temi.Da se razumemo temu nisam postavila da bi je zakljucali bez razloga a da ne saznam sta imaju pozitivno o ovome da kazu ljudi kojima je ovo normalno.Ocekujem odgovor od njih ako ga imaju.I zakljucavanje teme bez njihovog odgovora je odgovor koji dovoljno govori da nemaju sta da kazu pozitivno .

Doktor je potreban bolesnima...

Шта је бре ово? Какав је ово модератор? Својим постовима личиш на оног
директора у скечу надреалиста којег су из привреде пребацили у школство.
Као да си извукао најкраћу шибицу па ти дали психологију.

Back