Seksi teretana

Brate, ne jeb.e ni on, ni ti..cemu ljubomora? :lol:
Ti si mene sigurno zamenila sa nekom drugom osobom cim mi dajes takve pogresne dijagnoze. :D

-Prvo si govorila da me je uprava Foruma smenila sa mesta moderatora,sto apsolutno nije tacno jer sam ja sam dao ostavku, to svi moderatori mogu da vide.

-Drugo govorila si kako mi prostata ne radi dobro sto apsolutno nije tacno,moja prostata je u savrsenom stanju i nemam nikakav problem sa njom.

-Trece umislila si kako nemam redovne intimne odnose sto ti je sasvim pogresna procena,imam intimne odnose sa zenskama najmanje 1X nedeljno,a uglavnom i vise puta u toku nedelju dana.

-Cetvrto si umislila da sam ja ljubomoran na tebe i Milorada sto je sasvim pogresno.Ja vama zelim svu srecu ovog sveta da budete srecni do kraja zivota i imate sto vise dece.Nisam ljubomoran na nikog sa Foruma uopste a zasto bih bio.

Nisam ljut na tebe,meni su tvoje izjave smesne,sve one koje su upucene meni jer nista neznas o meni a dajes mi razne dijagnoze,ako to volis i ako te cini srecnom slobodno nastavi nemam nista protiv,ali pomislicu da u tvojoj glavi postoji ozbiljan problem.

Back