Seksi nesavršenosti

Mathilda

Zainteresovan član
Poruka
317
1.Stomačić
2.Razmaknuti zubi
3.Male grudi
4.Kriv nos
5.Nonšalantan izgled
Pa, muškarci, da čujem... Sviđa li vam se nešto od ovoga? :D
I šta bi to bile muške seksi nesavršenosti?

Poslednja izmena:
Imaju i oni stomacic, a meni recimo ne bi smeto.
Mnoge "ubio mraz" po glavi pa im se kosa proredila, zalisci visoki, al meni to ne smeta.
Kriv nos i nonsalantan izgled, to se vec i podrazumeva, retko je koji "pod konac", pa mi ne smeta.
Grudi? Kladim se da mi vecina njih parira sa grudima, a i tu ne pravim pitanje.
Krive noge se vec podrazumevaju, navikla sam da su kod svakoga krive.
Eto :)

kad pomenu te razmaknute zubitje, ja ne znam dal je to neko pravilo al svaka riba koju znam a da je sa spejsom među kečevima je TAKVA JEDNA JEBOZOVNA KUJA da čovek zapravo ne zna gde pre da je jebbe, a kad je izjebbe ko kobilčinu onda mu krivo što ne može još toliko... ne znam, al ribe koje tako urade čoveka su vrlo vrlo retke, vrlo retke

1.Stomačić
2.Razmaknuti zubi
3.Male grudi
4.Kriv nos
5.Nonšalantan izgled
Svaki muskarac s'kojim sam bila za mene je u datom momentu bio savrsen i pored svih (ociglednih ili ne),nedostataka.
Samim tim,njihove mane,bile one seksi ili ne,nisam ni primecivala.

1.Stomačić
2.Razmaknuti zubi
3.Male grudi
4.Kriv nos
5.Nonšalantan izgled

pa svidja mi se bas stomacic moze kad je riba mrsava ok, pa razmaknuti ili krivi zubi ako su zdravi to je super simpaticno bas (Vanessa Paradis), male grudi preferiram cak hehe, a nos moze da bude i malo veci bas ne smeta, dok nonsalantan ako si mislila malo trapav izgled mi je vise privlacan nego neka nabudzenost :)

da dodam jos i core: svidjaju mi se devojke kad nose naocare eto.

Fino, fino :D
Meni se svidjaju malo krive noge kod muskaraca, asimetricni trbusni misici, zatim nesto sto mozda i ne bi bila nesavrsenost, izrazena vilica, tj. mandibularni ugao, ako znate na sta mislim, a i rupica na bradi mi je neizmjerno sipmaticna... :D

1.Stomačić
2.Razmaknuti zubi
3.Male grudi
4.Kriv nos
5.Nonšalantan izgled

Kao da nju opisa... :)
Vanessa+Paradis+Sidaction+Gala+Dinner+2012+T3mHnXd6ifdl.jpg

Ona je sehi (bila) Depu...
Nema univerzalnog pravila, to onako od slucaja do slucaja...mada u pocetku bude-medo, a posle...svinjo debela... :lol:

Back