ChristopherWalken
Elita
- Poruka
- 18.835
Jednom sam cuo da dok razgovaras sa zenskom,ako hoces da je uzbudis,uvek je gledas u usne dok prica.Tada se kazu bas nekako napali.Ali ozbiljno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta je za vas seksi muškarac?
Neko može biti lep, zgodan, privlačan na neki način, ali ne i seksi i obratno....
Dakle, interesuje me šta budi seksualni nagon u vama, ne emociju tipa simpatisanje, zaljubljenost... već seksualnu želju.
razmislite, koji opažaji prethode vašoj konstataciji da se ložite na nekog tipa i da bi voleli da ga kresnete....
dajte savet, kako raditi na tome da se bude više seksi, samo ne teretana.
Ako nećeš u teretanu onda mora da se poradi na psihološkom planu. Uvek momcima kojima prenosim znanje govorim da sve dolazi iz glave.
Dakle poenta je da dok razgovarate o najbezazlenijim temama imaš dikciju, ton, birane reči pune uvažavanja i razumevanja, a da je gledaš kao da razmišljaš o tome kako bi joj gnječio guzove.
Sve ovo se vežba, pošto se ne radi o linearnom razmišljanju, tj. moraš u isto vreme da budeš koncentrisan na temu razgovora i da vizualizuješ scenu koja će na tvom licu stvoriti šmekerski osmeh i ebački pogled. Ali moraš stvarno da je želiš kao mužjak, a ne kao manijak, ako me razumeš.
Pogledaj se u ogledalo dok budeš vežbao bez partnerke pa proceni kad je dobro. Ja sam svakodnevno sate provodio u kupatilu dok nisam postao seksi.
Ja savkog sagovornika gledam u usne umesto u oci. Usne su fascinantneJednom sam cuo da dok razgovaras sa zenskom,ako hoces da je uzbudis,uvek je gledas u usne dok prica.Tada se kazu bas nekako napali.Ali ozbiljno.
Ja savkog sagovornika gledam u usne umesto u oci. Usne su fascinantne![]()
Zato dečačići ne mogu biti seksi. Dok navežbate sve ovo, postanete dede.Ako nećeš u teretanu onda mora da se poradi na psihološkom planu. Uvek momcima kojima prenosim znanje govorim da sve dolazi iz glave.
Dakle poenta je da dok razgovarate o najbezazlenijim temama imaš dikciju, ton, birane reči pune uvažavanja i razumevanja, a da je gledaš kao da razmišljaš o tome kako bi joj gnječio guzove.
Sve ovo se vežba, pošto se ne radi o linearnom razmišljanju, tj. moraš u isto vreme da budeš koncentrisan na temu razgovora i da vizualizuješ scenu koja će na tvom licu stvoriti šmekerski osmeh i ebački pogled. Ali moraš stvarno da je želiš kao mužjak, a ne kao manijak, ako me razumeš.
Pogledaj se u ogledalo dok budeš vežbao bez partnerke pa proceni kad je dobro. Ja sam svakodnevno sate provodio u kupatilu dok nisam postao seksi.
Zato dečačići ne mogu biti seksi. Dok navežbate sve ovo, postanete dede.
Manite se seksipila i radite na novčaniku.
pa juliska daj nesto za nas koi preko neta samo navatavamo napusavanje dosadiloAko nećeš u teretanu onda mora da se poradi na psihološkom planu. Uvek momcima kojima prenosim znanje govorim da sve dolazi iz glave.
Tesko je opisati. I nema recepta. A i svako pada na nesto drugo.
Vazno mi je drzanje, pokreti, nastup i pristup. Da odaje utisak samopouzdanja ali ne i samoprecenjivanja. Padam na glas. Na ono sta i kako govori. Energija koja privuce. To se ne moze odglumiti a ni sakriti, ili vuce ili ne. Onaj osecaj u njegovoj blizini koji kopka, koji ti budi zelju da ga izazivas, da cekas trenutak kada ce te zgrabiti i voditi. Kada pomislis da je dovoljno da osetis njegov dah na svom vratu i da si gotova. Ako nema tog osecaja, ni ne ulazim u tu pricu.