Seksi muškarac

Šta je za vas seksi muškarac?
Neko može biti lep, zgodan, privlačan na neki način, ali ne i seksi i obratno....
Dakle, interesuje me šta budi seksualni nagon u vama, ne emociju tipa simpatisanje, zaljubljenost... već seksualnu želju.
razmislite, koji opažaji prethode vašoj konstataciji da se ložite na nekog tipa i da bi voleli da ga kresnete....

dajte savet, kako raditi na tome da se bude više seksi, samo ne teretana.

Eh sad... meni lično: seksi muškarac tj onaj koji budi seksualni nagon u meni je malčice mišićav (ne volim ništa preterano), lepo miriše (mešavine blagog parfema i njegovog sopstvenog mirisa), ima srednje dugačku ili dužu kosu i zna dobro da se ljubi... kad bi me taj krenuo dirati na pravim mestima i ljubiti mi vrat, ne bi trebalo dugo (dajem mu minut :lol:) da ga naskočim :rumenka:

Što se generalnog saveta tiče, većina žena voli ok obučene, negovane muškarce koji znaju da udovolje ženi ;) :aha:

- - - - - - - - - -

Ako nećeš u teretanu onda mora da se poradi na psihološkom planu. Uvek momcima kojima prenosim znanje govorim da sve dolazi iz glave.

Dakle poenta je da dok razgovarate o najbezazlenijim temama imaš dikciju, ton, birane reči pune uvažavanja i razumevanja, a da je gledaš kao da razmišljaš o tome kako bi joj gnječio guzove.
Sve ovo se vežba, pošto se ne radi o linearnom razmišljanju, tj. moraš u isto vreme da budeš koncentrisan na temu razgovora i da vizualizuješ scenu koja će na tvom licu stvoriti šmekerski osmeh i ebački pogled. Ali moraš stvarno da je želiš kao mužjak, a ne kao manijak, ako me razumeš.
Pogledaj se u ogledalo dok budeš vežbao bez partnerke pa proceni kad je dobro. Ja sam svakodnevno sate provodio u kupatilu dok nisam postao seksi.

:ok: :D

Ako nećeš u teretanu onda mora da se poradi na psihološkom planu. Uvek momcima kojima prenosim znanje govorim da sve dolazi iz glave.

Dakle poenta je da dok razgovarate o najbezazlenijim temama imaš dikciju, ton, birane reči pune uvažavanja i razumevanja, a da je gledaš kao da razmišljaš o tome kako bi joj gnječio guzove.
Sve ovo se vežba, pošto se ne radi o linearnom razmišljanju, tj. moraš u isto vreme da budeš koncentrisan na temu razgovora i da vizualizuješ scenu koja će na tvom licu stvoriti šmekerski osmeh i ebački pogled. Ali moraš stvarno da je želiš kao mužjak, a ne kao manijak, ako me razumeš.
Pogledaj se u ogledalo dok budeš vežbao bez partnerke pa proceni kad je dobro. Ja sam svakodnevno sate provodio u kupatilu dok nisam postao seksi.
Zato dečačići ne mogu biti seksi. Dok navežbate sve ovo, postanete dede.
Manite se seksipila i radite na novčaniku.

pa juliska daj nesto za nas koi preko neta samo navatavamo napusavanje dosadilo:aha:

Džordžiša brate nemam pojma, vidiš da i mene napušavaju. Ja ovde sa svima lepo, uljudno, ko vrhunski dingospo, poštivam i sve - a opet trpim prozivke na konto te neke moje vremešnosti i činjenice da sam dosadan.
Ono što sam savetovao se odnosi na takozvani realni život i maglovita prisećanja na prošla vremena.
Moguće je da propust činim zbog linearnog izražavanja u takozvanoj virtuali; pretpostavljam da bi dobitna kombinacija nastala ako bi unutrašnji fokus bio na sceni mešenja guzova dok se registrovanoj korisnici sitnim slovom otpisuje duboko razumevanje u vezi sa svim životnim nedaćama.
Računam, to je ta neka višeslojnost poruka koje se šalju, prepoznale bi seksualnu energiju koja se krije iza lepih reči.

On brate nema pojma o seksepilu, inače je sjajan sagovornik. A tek one njegove donja i gornja usna... Tako glasi dijagnoza nad kojom se jedan moj mlađani drugar zamislio. Šta to, dođavola, znači? Kako može da nema pojma o seksepilu neko ko se time praktično bavi već dvadesetak rođendana, a pri tome je još i sjajan sagovornik "sa usnama ko zgaženim trešnjama", u koje, kako govore najnovija istraživanja, netremice pilji 86 od stotinu devojaka? A onda je iz dijagnoze još saznao i da je iskren, neposredan, dobar, miroljubiv. Ah. Pa to nemanje pojma, u stvari znači da nije pokvaren. Dvadesetak rođendana ga nisu učinili lukavim, podozrivim, prevrtljivim, nepoverljivim, surovim, lažljivim… Što uopšte ne znači da nije imao i takva iskustva, koja su baš htela tome da ga nauče. Mada, kad se meni samom učini da nemam pojma o seksepilu i kad me moja debeljuca pita kada ću se opametiti, tačno znam odgovor. Nikad. Nikada neću naučiti da kalkulišem, da spontanost zamenim proračunatošću, neposrednost lukavstvom, iskrenost neiskrenošću. Neću da se kreveljim pred ogledalom samo da bih stekao pojam o seksepilu. Naljutim se ponekad, pa poželim da mogu. Jer ne može to svako. Neka sam naivan. Zato što nastupam otvorenog srca, što umem da kažem šta mislim i osećam, čak i kad umirem od stida i treme, što ispadam glup tamo gde sam najpametniji. Izložen i ranjiv, jer nemam pojma o seksepilu. Ali imam poverenja. Što je za imaoce seksepila valjda samo još jedan dokaz koliko isti nemam. "S tvojim trabunjanjem mi je lako, samo sa ostatkom sveta imam problema”, reče mi jedna ružna prijateljica, a ja to shvatih kao kompliment i kao još jednu dijagnozu. Jer meni je sa svima lako, samo sa sobom često imam problema. Mada, ne znam da li je bilo lako u jednom kratkom razgovoru sa onim sjajnim mlađanim tipom s početka, što nema pojma o seksepilu?

Da li mi u tome smetaju sva upoznavanja i zbližavanja sa ženama koja su nekad bila nova, pa su ostarila na ružan način?
Ne, nikad. Naivan sam kao dete koje sreće u parku novog, 86. druga i odmah mu daje svoj dragoceni automobilčić, sa ponosom i radošću, nepomućenim onim kad mu je prethodni drug polomio omiljeni aviončić.
Moje iskustvo, koje drugi odavde smatraju ogromnim a prvi trabunjanjem, samo je otkrivanje novih parkova i drugara. Moja sreća, to je ona ista radost, ničim zaplašena, sputana i obeshrabrena, kad samo pomislim kakve ćemo sve igre izmisliti moja Debeljuca, Borči, Ludača, Smoki, Diki, Šiki, Šmiki... i ja, i koliko će biti zabavno! K'o da si pao s Marsa - kaže najčešća, tzv. Koto skroz-naskroz neseksepilna dijagnoza. I ta je tačna skroz.

Poslednja izmena:
Tesko je opisati. I nema recepta. A i svako pada na nesto drugo.
Vazno mi je drzanje, pokreti, nastup i pristup. Da odaje utisak samopouzdanja ali ne i samoprecenjivanja. Padam na glas. Na ono sta i kako govori. Energija koja privuce. To se ne moze odglumiti a ni sakriti, ili vuce ili ne. Onaj osecaj u njegovoj blizini koji kopka, koji ti budi zelju da ga izazivas, da cekas trenutak kada ce te zgrabiti i voditi. Kada pomislis da je dovoljno da osetis njegov dah na svom vratu i da si gotova. Ako nema tog osecaja, ni ne ulazim u tu pricu.

Prepisujem. Ovo kao da sam ja pisala pogotovu boldovani deo.

Back