Ankora
Buduća legenda
- Poruka
- 38.332
..i ti si sexy internet prevarantkinja. 
- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -
[QUOTE Dragoljub69;33073525]A imaš li ti pravu sliku o sebi?Idi na pdf psihologija i pročitaj šta sam napisao za one koji ne koriste kvačice ni interpukciju...QUOTE]
prava slika retko koga zanima jer nije dovoljno intrigantna onda se ili pridodaje ili oduzima da bi se baratalo intrigama kao nekom vrstom dusevne hrane a licnost se ostavlja po strani jer se ni sa pravom licnosti tj.sopstvenom ne izbore i susrecu se klon licnosti koji takodje pravi klona za sebe kada se pokrenu iskrena osecanja kod projektovanog klona napusta se koncepcija nesto u vidu zmijske kosuljice i ide se dalje istom metodom
inace ranije sam upraznjavao krasnopis al to je vec tema za politiku i fenomen koji sam ja nazvao lazno svetosavlje nakon sto sam ga otkrio prestao sam da obracam paznju na ista od toga
- - - - - - - - - -
kad smo vec kod toga primeti sam tu ppojavu na jednom pdfu koji udara na religio u coveku da se tom vrstom aktivizma u dvosmislenom znacenju bave odredjene zenske osobe to je ono sto sam ja pricao udarac na primarno pojavnoscu da bi se nacela dusa kao njihov primarni motiv ili ti krajnji cilj a gde je dusa tu je i propratni kapital kao prateca pojava