Seksi igracke i vasa reakcija?

Nasli ste seksi igracku vase voljene osobe, kako se osecate?

• M, cudno mi je

• M, svejedno mi je

• M, drago mi je

• Z, cudno mi je

• Z, svejedno mi je

• Z, drago mi je

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Lollol

Poznat
Poruka
9.450
Zanima me kako bi reagovali da otkrijete slucajno da vasa voljena osoba ima neku seksi igracku (dildo ili one vagine, ili neku seks lutku)?
Lupam, tek ste poceli vezu, mozda par nedelja ste zajedno ili mesec, i slucajno naletite na tako nesto, kako reagujete?

Prvenstveno me zanima reakcija zenske populacije, jer sam siguran da muskarci sa time ne bi imali ikakav problem da njihova devojka ima cime da se igra kad on nije tu.
Dakle, muskarci i zene, nadjete slucajno dildo kod devojke ili fleshlight kod decka, ili seks lutku, kakva je vasa reakcija i zasto?

Poslednja izmena:
Ovo je jedna od retkih tema gde sam radikalna diskriminatorka, jesam šta da radim jače je od mene.:p

Zavisi kakve igračke, ako bih našla lutke i sl. bio bi mi jadnik nekako.
A igračke za žene su nekako kul kad ih žena ima sasvim je super. :zcepanje:

Ne znam zašto imam taj trip ali imam.
Ako ima neke za mene da se igra sa mnom to je u redu. Možda mi je promakla neka kul igračka za muškarca koja me ne asocira na nekog paćenika.
Dajte primere :D

Klasika.Covek postavi ozbiljno pitanje o uzasno glupoj stvari,udje Andjelko i razje*e temu.

Stvarno teško i dramatično smara, nije mi jasno da neprekidno može da ponavlja jedno isto toliko da gubi svaki značaj.
Bez zezanja kao kul sam nemam ništa protiv njega, takav je ali nekako čini da dok ga čitaš počinje da ti se povrača na samu pomisao na seks.
Moraću da ga stavim na ignore listu, stavlja ove smajlije dreče mu postovi ne možeš nikako da ih iskuliraš.

Zanima me kako bi reagovali da otkrijete slucajno da vasa voljena osoba ima neku seksi igracku (dildo ili one vagine, ili neku seks lutku)?
Lupam, tek ste poceli vezu, mozda par nedelja ste zajedno ili mesec, i slucajno naletite na tako nesto, kako reagujete?

Prvenstveno me zanima reakcija zenske populacije, jer sam siguran da muskarci sa time ne bi imali ikakav problem da njihova devojka ima cime da se igra kad on nije tu.
Dakle, muskarci i zene, nadjete slucajno dildo kod devojke ili fleshlight kod decka, ili seks lutku, kakva je vasa reakcija i zasto?

osećo bi se ko govvno jer to znači da nisam dobar jebbač...
a tešio bi se da joj je možda ostalo od onog dečka od pre

Ovo je jedna od retkih tema gde sam radikalna diskriminatorka, jesam šta da radim jače je od mene.:p

Zavisi kakve igračke, ako bih našla lutke i sl. bio bi mi jadnik nekako.
A igračke za žene su nekako kul kad ih žena ima sasvim je super. :zcepanje:

Ne znam zašto imam taj trip ali imam.
Ako ima neke za mene da se igra sa mnom to je u redu. Možda mi je promakla neka kul igračka za muškarca koja me ne asocira na nekog paćenika.
Dajte primere :D

Verujem da vecina ljudi ima slican stav, samo ostaje pitanje zasto je zena koja koristi vibrator cool dok muskarac koji ima neku igracku se gleda kao jadnik?

Back