Seksi bezukus

OnlyYourShadow

Ističe se
Poruka
2.477
Tri najnovija spota Lady Gage, Christine Aguilere i Rihanne. Prema mom misljenju, svaki na isti fazon, odnosno, cini mi se da se pomeraju granice dobrog ukusa i provokacije.
Kazu neki da tu mnogo ima uticaja Madonne.

Totalno poremecene vrednosti, ovo nije sexy, ovo je izigravanje "umetnika" na silu!

Риану не вреди коментарисати, нову Гагу још нисам погледала, али хоћу (јој, не, јел то опет 10 минута траје?), а овај Кристинин спот ми је баш грозан, али не смета ми пошто ми се песма свиђа.

Слажем се да то није секси, мислим да им и није циљ то, превазишли су ту фазу.
Више се сада иде на шокирање и интригу.

Slazem se sve je to katastrofa... Uzasni spotovi... Ali, nazalost imaju veliki uticaj na omladinu... Lady Gaga se u svakom spotu ljubi sa devojkama, sta mislite sta hoce time da postigne?

Слажем се да то није секси, мислим да им и није циљ то, превазишли су ту фазу.
Више се сада иде на шокирање и интригу.

Nisam bas upucena u to koliko MTV i co rade na ovome, cini mi se da sam u toku dana Christinin spot videla da se emituje. To nikako nije dobro, one sve imaju fanove od po 15, 16, 17 godina. Mislim, lepo je to sto mozda zele da propagiraju liberalizam, ali to zaista ide u drugi plan od poruke koja toliko bode oci.

Slazem se sve je to katastrofa... Uzasni spotovi... Ali, nazalost imaju veliki uticaj na omladinu... Lady Gaga se u svakom spotu ljubi sa devojkama, sta mislite sta hoce time da postigne?

Cini mi se da Lady Gaga propagira ovo. Ovde je zaista otisla predaleko, jer je vulgarno.
Bilo je novo, sad vise i nije, preterano se ide kao losim vrednostima.

Elem, Madonna nije uspela ovako da preobrati pevacice da se ponasaju u spotovima.

Cini mi se da Lady Gaga propagira ovo. Ovde je zaista otisla predaleko, jer je vulgarno.
Bilo je novo, sad vise i nije, preterano se ide kao losim vrednostima.

Волела бих да видим да неко каже - Нема више, ово је крај!
С друге стране, копка ме колико далеко ће ићи.
Следећи корак је нешто експлицитно - без монтаже - нпр. повређивање, секс, рођење, смрт..

Но, све што има свој врхунац, има и свој пад ;)
Само треба да будемо стрпљиви, неће морати нико да им подвикне.. то је природан ток ствари.

Back