Seksi bankarki opet preti otkaz

• Začetnik teme Začetnik teme Jacob
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Žena modernih shvatanja:lol::lol::lol::D:mrgreen:

Ma da.:roll::roll::roll:

Smizla bre i proracunata!

Мора да се слика као за Плејбој то јој је идеална прилика да се изрекламира и привуче будуће послодавце.

Pa naravno, to sam i ja malopre rekla, "hvatacica" love po svaku cenu!

Vidi se iz ociju.

Nece ta u banci da zavrsi...

Ma da.:roll::roll::roll:

Smizla bre i proracunata!

Pa naravno, to sam i ja malopre rekla, "hvatacica" love po svaku cenu!

Vidi se iz ociju.

Nece ta u banci da zavrsi...

И те како!

Пази кад је схватила да јој тужба због расне или националне дискриминације не би успела, овако је подигла више прашине!

Воле људи да гледају све што је у вези секса, знаш и сама да мушкарци просто балаве на сам помен женских сиса, дупета, секса... дакле, дала је публици тачно оно што публика тражи.

Е сад, друга је прича колико је исправно све то (укључујући и исправност тупаве америчке јавности :lol:) ... што'но кажу: "За добрим коњем прашина се диже, а за лошим још више" ;)

И те како!

Пази кад је схватила да јој тужба због расне или националне дискриминације не би успела, овако је подигла више прашине!

Воле људи да гледају све што је у вези секса, знаш и сама да мушкарци просто балаве на сам помен женских сиса, дупета, секса... дакле, дала је публици тачно оно што публика тражи.

Е сад, друга је прича колико је исправно све то (укључујући и исправност тупаве америчке јавности :lol:) ... што'но кажу: "За добрим коњем прашина се диже, а за лошим још више" ;)
E,žene,žene:manikir::whistling::zcepanje:

знаш и сама да мушкарци просто балаве на сам помен женских сиса, дупета, секса...

Al' to samo do sutra do otprilike pola četiri.

Zato je ona brže-bolje požurila da podobija ove silne otkaze do gore pomenutog momenta, zna da nakon toga njene putene čari prelaze u sasvim drugi plan, a sav pošten muški svet se usredsređuje na:

worldcup.jpg

:super: :super: :super: :super: :super: :super: :super:

:rtfm: Hoce zenska da se...bogato uda :roll:, ja joj...drzim palceve:neutral:
Zasto da radi, kad`...ima sve uslove da je...posluzuju;)

Da hoce da se uda - udala bi se, nego hoce sama da zgrne lovu. Americki "san".

И те како!

Ma otpocetka je ona to namerno radila, i kod prvog poslodavca. Daj, pa zna se kako se oblaci u takvim sluzbama. Ta nije "cista" bas...
321157.gif

:lol:

''Dobila otkaz zato što je previše atraktivna, pa njene kolege nisu mogle da se koncentrišu na posao.''

јао, то се мени стално дешава.. потпуно је разумем. Зашто не могу да гледају и раде своја посла, него блену у мене по цео дан. А после ја која савесно обављам своје послове, испаштам.

Прво, уопште није секси. Друго.. хоће да тужбом заради набрзака лове. Треће.. тачка :lol:

Da. Žaliće se da su je zlostavljali... To je sad "IN" :super:
Mada i ne mora... Eto! Ako ništa drugo pojavila se u štampi.
(Što je u suštini i poenta svih "zlostavljanja" u proteklih par meseci)

Poslednja izmena:

Back