Seks

Cini mi se da je pitanje bilo ... sta je po vama to i to ... i u tom duhu ti mogu reci da ne grijesim, jer po meni dozivljaj je takav, dok drugi mogu ga imati kakv hoce, tj sve sto ima staje pod kapu, i necu misliti da grijese.

Ti mislis da je tvoje poimanje tih stvari susta univerzalnost koje bi trebalo da se svi pridrzavaju kao neceg jedino ispravnog? :D

Jedino ispravno nije ono sto ja ili ti hocemo . Ko smo mi obicni ljudi.Komad plute na morskoj pucini.

Ispravno je onako kako je tvorac udesio.
Mi smo u lavirintu.Ko gresi , ostace u njemuKo ide ispravno, izaci ce iz njega i stici na cilj.

Jedino ispravno nije ono sto ja ili ti hocemo . Ko smo mi obicni ljudi.Komad plute na morskoj pucini.

Ispravno je onako kako je tvorac udesio.
Mi smo u lavirintu.Ko gresi , ostace u njemuKo ide ispravno, izaci ce iz njega i stici na cilj.

Postujem i takva preferiranja, nemam problem sa tim ... mada se pokazalo da te dogme su odgovorne za nastanak raznih seksualnih manijaka. Ko moze da ih praktikuje i ostane zdrav, samo naprijed ... ipak predlazem istoj grupi da budu oprezni, i da bdiju, jer cesto bolest prije nego sto totalno ovlada ima simptome, a jedan od njih je totalna uvjerenost i osuda svega sto nije takvo.

Postujem i takva preferiranja, nemam problem sa tim ... mada se pokazalo da te dogme su odgovorne za nastanak raznih seksualnih manijaka. Ko moze da ih praktikuje i ostane zdrav, samo naprijed ... ipak predlazem istoj grupi da budu oprezni, i da bdiju, jer cesto bolest prije nego sto totalno ovlada ima simptome, a jedan od njih je totalna uvjerenost i osuda svega sto nije takvo.

Od zdravlja se ne oboljeva , nego od bolesti i poroka.

Pogledajte prilog 374696

Biblija stara 3.600 godina upozorava čovečanstvo na buduće katastrofe, ali pominje i katastrofalne događaje iz prošlosti.

Kolbrin je prva judejsko-hrišćanska knjiga koja sabira događaje opisane u trenutno prihvaćenoj verziji Biblije.
Međutim, ova verzija Biblije pominje razne događaje koji su namerno skriveni u hrišćanskim knjigama.

To je jedini dokument koji sadrži čitavu priču o ljudskom stvaranju, a uključuje i one ljude koji su hodali Zemljom pre dolaska Adama i Eve.Termin „pali anđeli“ u Knjizi postanja ne odnosi se na spiritualna bića kao što se trenutno misli, već na ljude koji su se venčali decom Adama i Eve i napravili im decu.
Pominje se da su oni potomci naprednog naučnog i religijskog društva koji su preživeli ranije kataklizme tako što su se krili u pećinama. Oni su sebe nazivali „sinovi bogova“, a kataklizme koje su se dogodile su bile njihova krivica.
Da li je moguće da ova priča povezuje priču o postanju iz Biblije sa pričama o Atlantidi i Lemuriji, govoreći o velikoj katastrofi koja je uništila „Eden“ zbog izopačenosti „sinova bogova“?
Kolbrin se sastoji iz 11 knjiga i kombinuje 5 tekstova koje su napisali keltski mistici nakon smrti Isusa Hrista i 6 drevnih egipatskih pergamenata koji opisuju događaje nakon jevrejskog egzodusa iz Egipta.Veruje se da je Josif iz Arimateje uspeo da sačuva egipatske pergamente nakon što je Julije Cezar napao Egipat i spalio najveću biblioteku na svetu – Aleksandrijsku biblioteku – uništivši preko 700.000 pergamenata na kojima su bili zapisani razni događaji iz prošlosti.
Josif i Isusovi sledbenici su preostale pergamente odneli iz Judeje u Veliku Britaniju, gde su se oni čuvali u Glestonberi opatiji (koju je podigao Josif) u okrugu Samerset na jugozapadu Velike Britanije.

O ovom seksu sam vam pricao,i Vatikanu koji nam servirao sta je greh a sta ne..
ovo je pocetek.;)

Back