Seks

procitaj mene i svemu cu te nauciti :zper:
'Nucice' te (necu da kazem nauciti, jer tesko da mislim da on moze ikoga da nauci kolko je x ako je 2 + x = 4) da se danas desava nesto sto ne treba, "moderni" muskarci se nude i trude (kao da su trudni)! I izgleda nisu u stanju po nekoj visoj sili da napisu post gdje se nude a da ne stave zenski smejli, i da ih pitas ne znaju zasto su ga stavili kad su "maco"... izvinjavam se moderatorima na apokalipticnom raspolozenju.

Poslednja izmena:
A onda ponavljas . Bolje prodju ponavljaci nego oni koji sve nauce iz prvog puta .
Jedna voljela da daje ocjene . Moj kolega je pita koliko je dobio a ona mu kaze da mu je bolje da ne zna i neka
bjezi . Posto je navaljivao kaze mu da je dobio minus dva . Ta mu je ocjena jer se ipak trudio . Nije dobio sansu da ponavlja .
Sam nam ispricao tu pricu a mi se valjali od smijeha .

E ta dodatna nastava (ne znam u kom je smislu oni pominju) je samo za elitu. To ne moze svako da stekne to obrazovanje. Uciteljica mora da misli da si poseban, i da treba da ides na drzavno takmicenje! A uciteljica je obicno neka... koja se bavi vjesticarenjem. To je predmet "uvod u metafiziku kroz seks kao obrazac primijenjene metafizike - je*bi me do svanuca".

E ta dodatna nastava (ne znam u kom je smislu oni pominju) je samo za elitu. To ne moze svako da stekne to obrazovanje. Uciteljica mora da misli da si poseban, i da treba da ides na drzavno takmicenje! A uciteljica je obicno neka... koja se bavi vjesticarenjem. To je predmet "uvod u metafiziku kroz seks kao obrazac primijenjene metafizike - je*bi me do svanuca".

Da, da, Uciteljica se bavi Vesticarenjem, tj. priprema za takmicenja u Elitnom smislu, :mrgreen:

Back