Seks...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mozda da ga je stavila ustadesava se bre samo ponavljanje i bice sve ok
Mislio sam i ja to da proba...al neka,neka mi ga otkine lepo :P

Hahahahaaaa...Pa gledaj to s vedrije strane.Ona bi svakako bila nezadovoljna da ti za vreme seksa završiš stvar posle 10-20min. Mislim da si bio prepterećen mišlju i željom da dobiješ hand job od svoje devojke za uzvrat tako da nisi bio skoncentrisan na "posao" .Samo polako.Biće sve u redu.

Vi vil traj agen,pa cemo da vidimo xD

Ajde ovako,posto ne znam da li ovde da pitam,molicu moderatore i ostale ljude na vrhu da mi samo pomere temu negde,i da mi posalju poruku gde je :S
Pre nego sto pocnemo..imam 17 godina,jos uvek sam nevin i ne trolujem-spamujem,sta vec...ozbiljno mi se ovo desilo.
Ovako...danas sam bio sa devojkom,nesto smo se ljub`li i tu se oboje napalili ko ludi... E sada...posto sam ja bio tako dobar sa prsticima par puta,resila je da mi se oduzi,sto bi narod reko drkanjem. Uze ona moju budalu i drka ga tu jadna..pa ****** mi mater ako nije jedno 40 minuta,i ja ne mogu da svrsim! Imam 17 godina,treba da svrsavam kao lud,a ja nista,corak. Rekla mi je da i ja probam sam,ruka joj odpade kome ne bi,al nisam mogao ni tada! Inace... meni ovih dana stvarno dugo treba da svrsim,nekih 20-30 minuta...i tako mi je vec neke 2 nedelje.
Jel treba ja da se zabrinem?
Hvala vam unapred. :(

E super da si pokrenuo ovu jemu, ja imam skroz obrnut problem.
Dodje mi da zaplačem kad ovo pročitam. Jer ja kad sam imao tačno 17 godina toliko sam bio potentan da sam svršavao i bez masturbiranja ili seksa. I osim seksa i osim masturbiranja ja sam mogao da svršim kad mi se meni digne tad sa 17 godina. Evo u čemu je bio fazon. Imao sam 17 godina i neke obične frajerske farmerke i kad mi se digne polni organ sa 17 godina toliko mi se jako dizao da na dodir farmerki bez ruku izbaci mi spermu i svršim. Znači kita oseti famerke koje sam obukao i svrši i sve bez ruku ili drugih dodirivanja. Kad sam imao seks samo ga pipne i ja svršim ali pošto sam bio toliko potentan mogao sam i dalje samo na dodir dok se ne svede na normalan seks i normalnu dužinu seksualnog odnosa, uspeo sam da uskladim. Kad sam imao 17 godina i kad sam lizao picu jednoj devojci slični mo se desilo da svršim bez dodiravanja svog polnog organa - ali ja nastavim i dalje kao da ništa nije bilo jer sam znao da mogu koliko hoću i da mi kita ne spada nikad.
A sada sa 26 godina imam problem druge vrste. Svršim uglavnom za pola minuta ili 1 minut, ali posle toga me prodje želja za seksom i ne može da mi se digne. Kako to da rešim?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back