Seks...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Milos_m.m

Zainteresovan član
Poruka
165
Ajde ovako,posto ne znam da li ovde da pitam,molicu moderatore i ostale ljude na vrhu da mi samo pomere temu negde,i da mi posalju poruku gde je :S
Pre nego sto pocnemo..imam 17 godina,jos uvek sam nevin i ne trolujem-spamujem,sta vec...ozbiljno mi se ovo desilo.
Ovako...danas sam bio sa devojkom,nesto smo se ljub`li i tu se oboje napalili ko ludi... E sada...posto sam ja bio tako dobar sa prsticima par puta,resila je da mi se oduzi,sto bi narod reko drkanjem. Uze ona moju budalu i drka ga tu jadna..pa ****** mi mater ako nije jedno 40 minuta,i ja ne mogu da svrsim! Imam 17 godina,treba da svrsavam kao lud,a ja nista,corak. Rekla mi je da i ja probam sam,ruka joj odpade kome ne bi,al nisam mogao ni tada! Inace... meni ovih dana stvarno dugo treba da svrsim,nekih 20-30 minuta...i tako mi je vec neke 2 nedelje.
Jel treba ja da se zabrinem?
Hvala vam unapred. :(

Malo se druzis sa gospodinom kojeg siguro sisas retko. Sam treba da znas kako sebe da zadovoljis najbolje, vezbaj, uzmi neko baby ulje pa kreni da radis, treba da znas kako da se zamosadovoljavas a ne samo da cupas, cimas i vuces...

Ajde ovako,posto ne znam da li ovde da pitam,molicu moderatore i ostale ljude na vrhu da mi samo pomere temu negde,i da mi posalju poruku gde je :S
Pre nego sto pocnemo..imam 17 godina,jos uvek sam nevin i ne trolujem-spamujem,sta vec...ozbiljno mi se ovo desilo.
Ovako...danas sam bio sa devojkom,nesto smo se ljub`li i tu se oboje napalili ko ludi... E sada...posto sam ja bio tako dobar sa prsticima par puta,resila je da mi se oduzi,sto bi narod reko drkanjem. Uze ona moju budalu i drka ga tu jadna..pa ****** mi mater ako nije jedno 40 minuta,i ja ne mogu da svrsim! Imam 17 godina,treba da svrsavam kao lud,a ja nista,corak. Rekla mi je da i ja probam sam,ruka joj odpade kome ne bi,al nisam mogao ni tada! Inace... meni ovih dana stvarno dugo treba da svrsim,nekih 20-30 minuta...i tako mi je vec neke 2 nedelje.

Jok, ne brini se, samo premesti temu na drugi podforum, oni ce ti strucno objasniti i...zatvori PP, osim...ako imas puno vremena za citanje;)

Sta ja znam, hladno vreme, mozda si sedeo na nekom hladnom mestu, promaja, mozda si se tusirao vrucom vodom pre nego sto ti ga je devojka uzela u ruke....
Pa ne znam stvarno...nisam sedeo na promaji i na `ladnoci,nit sam se tusirao pre toga...nisam ni znao da cu dobiti to xP

Hahahahaaaa...Pa gledaj to s vedrije strane.Ona bi svakako bila nezadovoljna da ti za vreme seksa završiš stvar posle 10-20min. Mislim da si bio prepterećen mišlju i željom da dobiješ hand job od svoje devojke za uzvrat tako da nisi bio skoncentrisan na "posao" :) .Samo polako.Biće sve u redu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back