Da li ste se ikada zapitali kako ste bili začeti? Da li smatrate da ste bili planirani ili ste bili pijana greška vaših roditelja?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jesu bili pijani, ali nisu slucajno.Da li ste se ikada zapitali kako ste bili začeti? Da li smatrate da ste bili planirani ili ste bili pijana greška vaših roditelja?
Kak je to romantićnojesu bili pijani, ali nisu slucajno.
kazu da me napravili u plicaku na jadranskom moru
Tko je realnim roditeljem kad niko nije radio utvrdiivanje ocinstvaDa li ste se ikada zapitali kako ste bili začeti? Da li smatrate da ste bili planirani ili ste bili pijana greška vaših roditelja?
adelaidein otac: bože, podari mi sinaPitala, planirana. Keva je rekla da ona nije želela drugo dete, ali ćale je želeo - sina. Posle jednog pobačaja, dobili su ćerku koja je lezbejka, realno najbolji vic.
Tako nekako. Ali svejedno, mnogo smo se voleli posle
Stavljam u omiljene poruke, btw
To je lepoTako nekako. Ali svejedno, mnogo smo se voleli posle![]()
ja sam pitala za pozu? obrisali mi post! inace mi je malo sokantna cinjenica da ste roditelje to ikada i pitali?!Мислим да сте сви до једног омашили тему. Аутор је, сигуран сам, хтео да чује детаљније описе.
Pa to je još veće podvižništvo nego roditi dete,tako da to nije nikakav hendikepNe znam, ja sam usvojen.
Slušaj,pitati roditelje kako ste zaceti,ne znam što bi nekoga zanimalo nešto što je stotine milijardi puta ponovljenoja sam pitala za pozu? obrisali mi post! inace mi je malo sokantna cinjenica da ste roditelje to ikada i pitali?!
ja ne znam zasto bi to nekome palo na pamet da pita?!Slušaj,pitati roditelje kako ste zaceti,ne znam što bi nekoga zanimalo nešto što je stotine milijardi puta ponovljeno