Seks uvod u razvod

1233091219efff43f.gif

Bože blagi kako su se samo voleli Mirka i Milanko. Upoznao sam ih još dok su bežali iz škole na klupu u susedni park i tu u tišini jablanova snevali svoj san. Jednog dana su se venčali i doselili u moj komšiluk. Nekako ubrzo došla su i deca pa se oboje zaposliše, sve im je teklo kao voda a njih dvoje i dalje u neraskidivoj ljubavi. I onda jednog dana fleš.

Ne mogu da verujem da iz njihovog stana čujem svađu, plač se useli u taj dom. Mala sredina sve se brzo sazna. Milanko je u međuvremenu počeo da švrćka sa koleginicom sa posla. Zaljubio se...niko to nije znao niti ih je ikad video. U jednom trenutku nova prijatreljica ga ostavi jer nije hteo da se razvede od Mirke ali ne daj vraže, umesto da ćuti on se poveri Mirki za svoj problem i savet šta da radi.... i bi šta bi.

Mirka povređena, ranjenog srca krene da mu se osveti pa ode sa prvim koji ju je poželeo a kandidata je bilo mnogo, mogla je da ih bira. Za nesreću vide je neko od Milankovih drugova te svađe u toj kući postadoše deo svakodnevice.

Proslo je više godina od tada, njih dvoje su se razveli,žive na suprotnim krajevima grada, jedno drugo više ni na ulici ne poznaju a ja znam da se njih dvoje i dalje vole.

U životu sam svašta čuo i video ali mi nikada nisu bili jasni,niti mogu razumeti ljude koji kad naprave takvu brljotinu utehu traže od svog supružnika. A ima ih dosta....

:eek: mnogo tesko
cini mi se da nema pravila ni u cem od svega toga
Prosto znam strasne ljude koji su pravili samo takve "brljotine", ko da su podetinjili; pa se posle zivot nastavljao sasvim normalno
a opet i one gde je to bio pocetak katastrofe
A znam i one koji nikad nisu napravili nikakvu brljotinu al im dzaba, ne stima pa ne stima

Pa ako su oni jos iz skole zajedno onda nije cudo sto je puklo. Verovatno su previse mladi stupili u ozbiljnu vezu i sada im doslo da se malo isprazne, verovatno im je falilo bas tih nekoliko godina sto su poranili.
Tesko je prihvatiti cinjenicu da bi sa jednom osobom trebalo da provedes ceo zivot. Njima je samo falilo malo lufta, a posle toliko godina braka prosto ne mozes da mrzis tu osobu sa kojom si sve delio.
Ne retka prica tigre.

Vodka - bas zato sto nije retka zato sam je i napisao.Na zalost sve ih je vise i u svemu se slazem sa tobom. Neizivljena mladost i prerana bracna obaveza mnoge je dovela do razvoda. Ne slazem se sa tobom da je tesko prihvaiti cinjenicu da sa jednom osobom provedes zivot.Ako imas srece,pameti i Bog ti podari pravu osobu i dva zivota su malo

Vodka;bt43885:
Pa ako su oni jos iz skole zajedno onda nije cudo sto je puklo. Verovatno su previse mladi stupili u ozbiljnu vezu i sada im doslo da se malo isprazne, verovatno im je falilo bas tih nekoliko godina sto su poranili.
Tesko je prihvatiti cinjenicu da bi sa jednom osobom trebalo da provedes ceo zivot. Njima je samo falilo malo lufta, a posle toliko godina braka prosto ne mozes da mrzis tu osobu sa kojom si sve delio.
Ne retka prica tigre.
Da se ne ponavljam, slazem se sa Vodkom...:ok:ali i sa tobom...ako je osoba prava, jedan zivot je malo...
A ti tigre, nastavi samo tako...sa pricama iz zivota...:ok::klap:

Back