Seks u liftu

Karpoš11

Buduća legenda
Poruka
25.028
Seks u liftu koji svaki čas može da stane i otvori se na nekom od spratova, podići će vam :mrgreen: adrenalin !!! A ako stisnete dugme stop dobićete na vremenu. :per:
Na kom ste se spratu zaglavili na visokom ili niskom :lol: Da li je komsija lupao po vratima? Najbolje lift koristiti u vecernjim casovima :lol:
Imate li iskustva sa liftom i kako vam je bilo :lol:

Poslednja izmena:
Seks u liftu koji svaki čas može da stane i otvori se na nekom od spratova, podići će vam :mrgreen: adrenalin !!! A ako stisnete dugme stop dobićete na vremenu. :per:
Na kom ste se spratu zaglavili na visokom ili niskom :lol: Da li je komsija lupao po vratima? Najbolje lift koristiti u vecernjim casovima :lol:

nikad probao niti me to privlači

u potpisu
nezanimljivi

Zna se odavno da je lift eroticno mesto..Slicno kao i sahrana....Mesto gde se javljaju seksualne zelje....

Pogledajte samo saledeci put u liftu oci zena i li muskaraca i sve ce vam biti jasno...;)

Lift kao skucen prostor je skoro idealno mesto za sex,
daje potpunu sigurnost, nema prozora i jos ako je na drugom kraju grada jos bolje.
Za one koji imaju iracionalni strah od sexa na javnom mestu je i erotski zanimljiv,
ali je u principu samo zaklonjeno mesto za brzinski cesto odlican sex.

jednom sam se zaglavila u liftu sama a i da nisam bila sama od sexa tada ne bi bilo ni slovo "s" koliko sam se bila uprpila ..tako da hvala lepo za sex u liftu :) a i kakav je to sex u liftu..:(

Back