Seks u dugim vezama ili brakovima

Pozz svima.

Ja znam da generalno pada intenzitet seksa posle mnogo godina veze. Sto je i logicno. U pocetku bude sve to burno, a posle se stisa i krenu drugi problemi i brige (deca itd..).
Ali me zanima misljenje ljudi koji su u srecnim dugim vezama ili dugogodisnjim brakovima, koji je normalan interval seksa?

Licno ja sam sa devojkom vec duze od dve godine. U pocetku je bilo jako burno, po 2-3 puta na dan. Ali sada moze da prodje i nedelja i dve bez seksa. Nama to ne smeta, ali eto zanima me kako je to kod drugih ljudi :)

Pa ako ti nesmeta zasto te onda zanima kako je kod drugih ljudi ?

Znaći da te ipak muci

Ja imam 35 godina, i znam sebe bolje nego iko. Za druge ne mogu da sudim ali za sebe mogu.

Da, mene fizicki privlace ultra ribetine, kao i sve muskarce. Posebno kad si u nekoj diskoteci i one ti masu dupetom pored glave. Kao i svi muskarci oko mene, imam zelju da opalim takvu, ali posle toga cao i daleka njoj lepa kuca. Toliko o fizickoj privlacnosti.

Zaljubljivanje je sasvim druga prica kod mene. U devojku u koju se zaljubim, ja nju sanjam, patim ako nisam sa njom, jednostavno zelim samo da budem pored nje, i seks me apsolutno ne zanima. On je tu negde, na drugom ili trecem mestu, ali nikako na prvom.

I obicno devojke u koje se zaljubim su lepe, ali ne nesto preterano seksipilne, ali zato osecanja prema njima su najjaca moguca. Za takvu bi zivot dao, a za "ulta ribetinu" iz diskoteke nebi ni dinara.

Tačno sam znao da imaš problem sa hormonima. Sada kada si otkrio godine, potpuno sam siguran da imaš manji nivo testosterona. To ti je najveći problem. Zato i izgubiš želju za devojkom posle određenog vremena.
Povedi računa o ishrani. Jedi više zelenog povrća, mahunarki i plave ribe.
Takođe, vidim da si i dete malo "starijih roditelja. To ti je okidač za emocije koje pominješ oko devojaka koje upoznaješ, da ne razglabam previše. Probaj malo da ideš u prirodu, na preživljavanje, čisto da ti ojača životinjske instinkte.

Ja imam 35 godina, i znam sebe bolje nego iko. Za druge ne mogu da sudim ali za sebe mogu.

Da, mene fizicki privlace ultra ribetine, kao i sve muskarce. Posebno kad si u nekoj diskoteci i one ti masu dupetom pored glave. Kao i svi muskarci oko mene, imam zelju da opalim takvu, ali posle toga cao i daleka njoj lepa kuca. Toliko o fizickoj privlacnosti.

Zaljubljivanje je sasvim druga prica kod mene. U devojku u koju se zaljubim, ja nju sanjam, patim ako nisam sa njom, jednostavno zelim samo da budem pored nje, i seks me apsolutno ne zanima. On je tu negde, na drugom ili trecem mestu, ali nikako na prvom.

I obicno devojke u koje se zaljubim su lepe, ali ne nesto preterano seksipilne, ali zato osecanja prema njima su najjaca moguca. Za takvu bi zivot dao, a za "ulta ribetinu" iz diskoteke nebi ni dinara.
https://en.wikipedia.org/wiki/Madonna–whore_complex

Pozz svima.

Ja znam da generalno pada intenzitet seksa posle mnogo godina veze. Sto je i logicno. U pocetku bude sve to burno, a posle se stisa i krenu drugi problemi i brige (deca itd..).
Ali me zanima misljenje ljudi koji su u srecnim dugim vezama ili dugogodisnjim brakovima, koji je normalan interval seksa?

Licno ja sam sa devojkom vec duze od dve godine. U pocetku je bilo jako burno, po 2-3 puta na dan. Ali sada moze da prodje i nedelja i dve bez seksa. Nama to ne smeta, ali eto zanima me kako je to kod drugih ljudi :)

u braku ce ti biti redji , jedno 10x redji...:zima2:

- - - - - - - - - -

Da, to je i moj problem. Posle vise od dve godine veze, suvise cest seks je postao kao posao, to jest umesto zadovoljstva, rad...

Kad prodje malo vremena onda se nekako uzelis i bude bolje. Ali opet, to sam ja takav, moj seksualni apetit je nizak, i uvek je takav bio. Dok moja devojka ima mnogo veci apetit i po njenim recima, ona uvek hoce seks...
Tako da vec razmisljam o nekim vijagrama itd..

Ali ja nju volim i umesto seksa dodje mi da nju prosto zagrlim i uzivamo u zalasku sunca, meni je to mnogo vece zadovoljstvo.

Uglavnom kapiram da na forumu tesko da cu doci do odgovora na pitanje, mislim da je bolje da se obratim seksologu ili psihologu.

pod hitno to da izbacis iz glave ako neces da se srozas

Back