Seks u crvenom

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Neno

Buduća legenda
Poruka
25.417
Statistički podaci govore da se seksu za vrijeme menstruacije prepušta 20 posto ljudi, a seksualni odnos za vrijeme menstruacije nema ništa protiv ni 50 posto žena i 60 posto muškaraca. To kažu statistički podaci..
Ipak, veliki broj žena izbjegava seksualne odnose za vrijeme menstruacije jer im nije ugodan, imaju grčeve, krvare, dok većini muškaraca to ne smeta.
Seks i menstruacija ne idu zajedno, ili..? Dok je nekima to odvratno , drugima je to uzbudljivije jer je "nije normalno". ILi jednostavno strast prevlada sve predrasude i neugodnosti.
Lično mi ne smeta, ali ok ako ona neće.

Statistički podaci govore da se seksu za vrijeme menstruacije prepušta 20 posto ljudi, a seksualni odnos za vrijeme menstruacije nema ništa protiv ni 50 posto žena i 60 posto muškaraca. To kažu statistički podaci..
Ipak, veliki broj žena izbjegava seksualne odnose za vrijeme menstruacije jer im nije ugodan, imaju grčeve, krvare, dok većini muškaraca to ne smeta.
Seks i menstruacija ne idu zajedno, ili..? Dok je nekima to odvratno , drugima je to uzbudljivije jer je "nije normalno". ILi jednostavno strast prevlada sve predrasude i neugodnosti.

A mene zanima kako odakle ti ova ženska tema? :lol:

A zašto se ne bi bila ticala i nas muških? Ne vidiš je mjesec dana, oboje na ivici "pucanja" kad ono.. tetka joj u posjeti. U tim nekim okolnostima duge razdvojenosti i sl, strast i ljubav kidaju neka ograničenja i predrasude.
Pa da ti kidaju ograničenja i brišu predrasude, bolelo bi te uvo šta mi mislimo. Samo kažem....

Nije mi odvratno a nije mi ni normalno.
Toliko da sam pitchke gladan nisam, iz poštovanja prema partnerki ostavim ju na miru par dana da fiziologija obavi svoje i da se moj lilipop "očisti".
Ima vremena za nove poljupce. :lol:

Back