Seks u crkvi

Papa Smurf

Elita
Poruka
17.384
Ljubav zaista ne zna za granice! Tolerantnu Norvešku je šokirao skandal iz katedrale u Oslu u kojoj su aktivisti ekološke organizacije „**** for Forest“ održali performans usred molitve!

Sve je počelo u 11 sati pre podne kad je lokalna sveštenica Karolina Hauglid-Formo započela misu pred nekolicinom okupljenih vernika. U katedralu je tada upalo troje članova ekološke organizacije i dvoje su odmah započeli ljubavni čin na podu ispred oltara. Treći član se nag šetao po crkvi i snimao šta se dešava. Šokirano sveštenstvo i vernici su u prvi mah ostali bez teksta ne mogavši da veruju šta se događa. Kada je postalo jasno da se ne radi o neslanoj šali i da će par ići do kraja u ljubavnom činu, počeli su da ih razdvajaju i pozvali su policiju.
Neimenovani muškarac i žena su razdvojeni i zadržani do dolaska organa reda. Pored njih, priveden je i nagi snimatelj.
„Uhapsili smo tri osobe koje su izvodile seksualni čin ispred oltara u katedrali u Oslu. Oni su remetili javni red i mir. Privedeni su u stanicu“, rekao je Find Bele, portparol policije u Oslu.

Jedan od prisutnih vernika je opisao šta se dogodilo:
„Molitva je uveliko trajala kada su oni ušli u katedralu i odmah počeli da se skidaju. Bili smo iznenađeni i šokirani.“
Harald Hegstad, starešina katedrale, ogorčen je zbog ovakvog postupka ekoloških aktivista:
„Crkva je mesto gde se u tišini vernici susreću s bogom. Ova vrsta protesta pokazuje manjak poštovanja. Ono što su oni radili je privatna, a ne javna stvar. Seksualni akt i golotinja su zabranjeni na javnim mestima“, rekao je Hegstad za dnevnik „Dagbladet“.
Nakon privođenja, uhapšeni su kažnjeni novčanim kaznama. „Pretila im je kazna od 16 dana zatvora“, rekao je njihov advokat, ne otkrivajući visinu kazne.

Bore se za zaštitu šuma u svetu!

Ekološka organizacija „**** for Forest“ osnovana je u Norveškoj i već prve godine je prikupila 100.000 dolara od donacija. Šest meseci je dobijala pomoć i od vlade u Oslu. Osnovni cilj im je borba za zaštitu svetskih šuma. Pomoć direktno daju ugroženim zajednicama u Kostariki i Brazilu. Seksom na javnim mestima pokušavaju da skrenu pažnju na problem uništenja šuma na planeti.

sex-v.jpg

Link

Da li ovo treba shvatiti kao "ljubi bliznjeg svog"...Sta mislite o ovom cinu... Dokle ide belosvetski idiotizam... Sta mozemo sledece ocekivati...

Kako tema o seksu u crkvi može
da se svrsta u pdf "politika" ?
Šta je osnov za takvo što ?
Švalerska stranačka opredeljenja ili nešto drugo !?

Ne,ovo je dobar izgovor da ne idemo prema "trulom Zapadu" vec na Istok prema braci Rusima i braci Kinezima...bas me cudi da neko od dezurnih "branitelja nacionalne casti" jos nije primetio ovu bolestinu i za to optuzio Tadica...

ma da nas pop bi im to sigurno i naplatio kakav nam obicaj
znaci mrkanje tolko i tolko krstenje tolko i sve to po cenovniku
jos naravno unapred se proveri dal si u inostranstvu ili dali imas nekog pa po tome i cena skace ... :(

Ali realno tema je za Religiju isto koliko bi i tema o seksu u krevetu bila za pdf Stolarski zanat :)
Nego nema veze,kolega je verovatno hteo da unese malo zivosti na pdf :lol:

Tema moze biti postavljena na vise podforuma, ali na kom ce biti zavisi od konteksta o kome postavljac zeli da se prica... Ja ovde ne potenciram na samom seksualnom cinu... Nisam se bavio time da li su bili u misionarskoj pozi ili ne i slicno...

Ja ovu pricu koristim kao slagvort za nesto drugo, poprilicno ozbiljnije... Na sta su sve spremni pojedinci zarad svojih ciljeva... Nacin na koji dozivljavaju crkvu... Da li je njihov cilj bio skrnavljenje hrama ili samo egzibicionizam... Koje su posledice ovakvog cina... Koja je poruka nekim sledecim manijacima... Da li su primerno kaznjeni za ovaj cin, ili mozda uopste nisu ni trebali da budu kaznjeni... Sta ce se desiti ako ovim putem krenu razne sekte, smatrajuci ovo legitimnim cinom... Kakav je stav crkve, da li ovo treba shvatiti i kao vrstu napada... Kakvu poruku ovakvi gestovi salju vernicima... Mnogo je ovde pitanja koja se namecu i koja se ticu iskljucivo religije...

A ako se neko i nasali, boze moj, nece nikome pasti kruna s glave... Malo humora koji nikog ne vredja nije na odmet, cak sta vise...

Tema moze biti postavljena na vise podforuma, ali na kom ce biti zavisi od konteksta o kome postavljac zeli da se prica... Ja ovde ne potenciram na samom seksualnom cinu... Nisam se bavio time da li su bili u misionarskoj pozi ili ne i slicno...

Ja ovu pricu koristim kao slagvort za nesto drugo, poprilicno ozbiljnije... Na sta su sve spremni pojedinci zarad svojih ciljeva... Nacin na koji dozivljavaju crkvu... Da li je njihov cilj bio skrnavljenje hrama ili samo egzibicionizam... Koje su posledice ovakvog cina... Koja je poruka nekim sledecim manijacima... Da li su primerno kaznjeni za ovaj cin, ili mozda uopste nisu ni trebali da budu kaznjeni... Sta ce se desiti ako ovim putem krenu razne sekte, smatrajuci ovo legitimnim cinom... Kakav je stav crkve, da li ovo treba shvatiti i kao vrstu napada... Kakvu poruku ovakvi gestovi salju vernicima... Mnogo je ovde pitanja koja se namecu i koja se ticu iskljucivo religije...

A ako se neko i nasali, boze moj, nece nikome pasti kruna s glave... Malo humora koji nikog ne vredja nije na odmet, cak sta vise...
Eto ja se bash nasmeajah :lol:
Egzibicionisti su i to je kaznjivo zakonom.
Sad zavisi od pogleda na seks da li se ovo smatra bogohuljenjem :lol:
Meni je smeshno.
U nasoj crkvi ne mere da se desi jer nikad nije prazna (mora da se pazi,nas muce kleptomani a ne egzibicionisti).
MIslim da su zeleli publicitet i da su zato izabrali tako neobicnu lokaciju za svoju demonstraciju :mrgreen:

Zar je zakonom zabranjeno nasminkati se i utegnuti?
Mozda je to egzibicionizam ali u nekaznjivoj varijanti.

Zavisi na koji zakon misliš.
Zemaljskim krivičnim zakonom nije zabranjeno, ali mi se čini da je Hrišćanskim nebeskim zakonom...zabranjeno, ili grešim?
A naravno da su i šminkanje usana i utezanje guze takođe...egzibicionizam.

Zavisi na koji zakon misliš.
Zemaljskim krivičnim zakonom nije zabranjeno, ali mi se čini da je Hrišćanskim nebeskim zakonom...zabranjeno, ili grešim?
A naravno da su i šminkanje usana i utezanje guze takođe...egzibicionizam.
Mislim na zakon drzave u kojoj zivim,
Nisam za nasilno nametanje nacina odevanja,To je pitanje svesti i savesti.
Zena treba da se zapita zasto se oblaci napadno,sta zeli time da postigne i koliko je "plemenit " taj cilj.

Back