Seks u 40-tim i 50-tim

active

Iskusan
Poruka
6.093
Drage kolege, imam 37 godina, sa svojom zenom imam redovan seks, prosecno 3 puta nedeljno i tako se muljamo preko 10 godina. Imamo 3-je dece.

Prilicno me interesuje licno iskustvo ljudi u 40-tim i 50-tim da bih odprilike znao sta da ocekujem kada mi zagazimo u te godine. Ovde mislim na intenzitet, brojnost, osecanja.....

ulaskom u 40-e seksualni zivot se na zavrsava..
vec sam na nekoj od tema pisala..
imam dobrog prijatelja sa kojim pricam otvoreno o raznim temama..
razveo se u kasnim tridesetim, ima dvoje dece..
danas ima 50 i nesto..nesto je blize sezdesetim..
da bi znao sta da ocekuje, pitao je svoju majku sa kojom je otvoreniji nego sa ocem, do kada je njegov otac bio seksualno aktivan..
mama mu ima sedamdeseti nesto, a otac je u ranim osadesetim..
utesilo ga je kad je cuo ‚‚ e moj sine, da se ja danas po neki put ne izvucem na neku glaobolju, tvoj tata ne bi preskocio ni jedan dan‚‚
roditelji su mu inace izuzetno vitalni ljudi..

znas kako to ide george..
covek uvek mora da plati..
nekad na mostu, nekad na cupriji..
znas li sa koliko osoba sam pricala kojima je rekreacija IZDATAK..
kad saberu na mesecnom nivou troskove, za dvoje odraslih im je mnogo da odvoje 60eu za nesto na sta ne stignu od obaveza da odu, pa smatraju da im je to unapred bacen novac..
a kad im stvar postavis u glavi na drugi nacin - ako ne ulazes u svoju rekreaciju, ulagaces u rehabiliaciju sigurno..onda se zamisle..
ne moras da imas sat vremena dnevno za svoje zdravlje kad si zdrav, ali ces sigurno uloziti za cekanje kod lekara mnogo vise kad budes bolestan..
ako en preventiva, onda sigurno kurativa..
njegovi roditelji su citavog zivota bili aktivni i o sebi na vreme vodili racuna..
stvari onda dodju prosto same na mesto..

kolega iz kanc je napunio pre neki dan 45, bas sam ga onako izokola ispitivao kakav mu je seksulani zivot sada i onako kroz salu dobijao odgovore nikad bolje, mada na mom iskustvu vidim da se sada bolje kresemo nego pre 10 god, intenzivnije i strastvenije

:think: nema tu pravila ali je jedno sigurno: dok oboje nisu isfrustrirani manjkom sexa, sve je dobro.....cim jedan od partnera ne moze da prati drugoga i to predje u hronicno dolazi do problema....e sad, koliko je to puta nedeljno ili mesecno manje je vazno....

:think: nema tu pravila ali je jedno sigurno: dok oboje nisu isfrustrirani manjkom sexa, sve je dobro.....cim jedan od partnera ne moze da prati drugoga i to predje u hronicno dolazi do problema....e sad, koliko je to puta nedeljno ili mesecno manje je vazno....
То је дисфункционални секс и онда један од супружника мора да тражи допуну са стране.

baš će da primeti promene kad se prcaju triput nedeljno..
52 nedelje u godini..x 10 godina = 520 nedelja

3x nedeljno je 1560 prcanja

kad bi ja gledo jedan film 1560 puta sa istim interesovanjem, uplašio bi se za svoj mozak.

Uvek može da se nađe nešto čime bi se seksualni život osvežio... Swingeraj, bičevi, egzibicionizam, voće i povrće...

baš će da primeti promene kad se prcaju triput nedeljno..
52 nedelje u godini..x 10 godina = 520 nedelja

3x nedeljno je 1560 prcanja

kad bi ja gledo jedan film 1560 puta sa istim interesovanjem, uplašio bi se za svoj mozak.

Uvek može da se nađe nešto čime bi se seksualni život osvežio... Swingeraj, bičevi, egzibicionizam, voće i povrće...

:lol:
evo, lepo ti kaze covek...
da ne budem draga saveta bas na svakoj temi :)

Lako je tebi pricati i tjesiti nas muzjake, dive, ti si sada u cvijetu seksualne mladosti.

da ti kazem tandoori, kome je seks bitan - ostane aktivan, kome je prase na stolu privlacnjie - vise ulaze u svoj stomak..
ima onih koji u seksu nisu uzivali ni sa 20..
pogresno su im stvari postavljene u glavi..
seks je samo potreba (bez koje se i moze) koja kvalitetno upotpunjuje covekov zivot..
nikog ja ne tesim..
svako od vas ima svoja interesovanja..
ali oni kojima je pljeska i pice bilo milije citavog zivota, ne treba da ironisu i zavide onima ciji je zivotni stil bio drugaciji, pa u seksu i te kako uzivaju i posle seste napunjene decenije..

Back