Odem ti ja na bazen da malo zategnem svoje telo i naravno kad isplivas duzinu, malo stanes, a devojcice obicno malo duze stoje...
I.....
Cesto kao razgovaraju, otvaraju dushu...
Svasta tu cujes, mnogo intimnije nego sto je za poverovati da se prica izmedju devojki koje su se tek upoznale ili izmedju drugarica koje pricaju na bazenu...
Ali interesantno je da svaki put cujem bar , BAR tri slicne price....Kako se devojka zabavlja sa jednim starijim i kako je to super i odlazi na snosku jednom ili dva puta nedeljno, nekad budu pitanja da li se drze za ruke, nekad ima li para, od tih "njenih drugarica"..
Znaci ja plivam, to je 5h mozda...i u tih 5h cujem bar tri slicne price na odmoristu, bas u trenutku kad ja pravim pauzu i to bas od devojaka koje su tu...
Nekad cujem vise...narocito ako je 5ti put dolaska na bazen pa npr promenim bazen....nekad te i upletu u razgovor o tom mladja devojka stariji muskarac...
Da je jednom pa da covek poveruje, da ne gletkaju ka meni , pa da poveruje, i da gletkaju ka meni ali da je to u smislu da li da prekinu pricu ako slusam, pa hajde...
Ali ovako to je sve igrica neke od njih koja bi da malo strpne i da se bocne, da provocira, da udje u flert sa starijim pa baca kosku....U ovom slucaju stariji sam ja...
Da moze doci do iskusnog veslanja i namicanja takve devojke , to jeste tacno....pravi odgovori, prave provokacije, pravo telo i izgled i eto je na tebi u nekoj gajbi...narocito sa ovakvim prikaznim vezbama sto im starije devojke i tetke a i sad i majke prikazuju....
Ali kazem, da eto , na bazenu su izrecene price po kojima da neko poveruje, ispada da je seks maloletnica sa starijima pravilo , a ne izuzetak....
Moje misljenje za bazen, ne kazem za skolu, imao sam u skoli simpaticne pokusaje devojcica da se priblize, ali to nije bilo u osnovi seksualno ,nego stariji, nesto kao supstitucija za oca, samo prisnijeg jer razume nacin razmisljanja jer je mladji...Ako ne okrenes na seksualno , vec njihov flert pravilno usmeris, em su mnogo sretnije em i njima postane jasno sta su htele flertom...intimu ali ne seksualnu, a na zalost devojcice neiskusne i u razvoju, masovno trguju emocijama , pa i kasnije, ali u pocetku trguju seksualnoscu u zamenu za paznju i priznanje zrelosti...prihvacenost kao licnosti...