skorpijamaya
Domaćin
- Poruka
- 3.002
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hmm.....seks se ne uci...
kako se ne uci?
oces da kazes da kad si prvi put videla ****** da si odma` znala sta ces sa njim...da si odma` znala da ga strucno izdrrkas i da ga pushis ono bas, profesionalno?
tesko.
seks se uchi, uzivanje se uchi
citirala kolezinicu lajt.
kako ste ga ucili? jel bilo mukotrpno el nije?
kakvi su vam bili ucitelji? jel bilo i teorije?
el postojalo nesto sto vam je bas lose islo od ruke (noge, spolovila...)?
u cemu bi zeleli da budete bolji? sta tek treba da usavrsite?
ja mislim da je meni bilo najteze drkkanje. te kako da ga drzim, te sta da mu radim, koliko jako, koliko brzo..
kad malo bolje razmislim, i nije lako![]()
kako se ne uci?
oces da kazes da kad si prvi put videla ****** da si odma` znala sta ces sa njim...da si odma` znala da ga strucno izdrrkas i da ga pushis ono bas, profesionalno?
tesko.
Ehehe...citirala kolezinicu lajt.
kako ste ga ucili? jel bilo mukotrpno el nije?
kakvi su vam bili ucitelji? jel bilo i teorije?
el postojalo nesto sto vam je bas lose islo od ruke (noge, spolovila...)?
u cemu bi zeleli da budete bolji? sta tek treba da usavrsite?
upravo zato sto misle da se podrazumeva, xy zena ne dozivljava orgazam..ne shvataju da bi istrazivanjem sebe mogle pronaci vece zadovoljstvo
upravo zato xy muskaraca kuka kako zene ne rade dobro ovo ili ono...a valjda vam je stalo da zadovoljite i tog nekog sa kojim ste
nista se ne podrazumeva ucite kako se rodite o spoznavanju sebe i sveta oko sebe na ovaj ili onaj nacin
a na to profesionalno...sta reci...ja i kad kuvam gledam da skuvam maksimalno dobro koliko mogu...a ne planiram da se profesionalno bavim kuvanjem...neki ljudi zele vise...neki pak ni ne znaju za bolje
Nem' više pojena dUdelim : (