Promjene u seksualnom zivotu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U zadnje vrijeme javlja mi se sljedeći problem. Kada se seksamo sa ženom moram zamišljati da spavam sa drugom ukoliko želim da održi erekciju. Jednostavno mi je seks sa ženom dosadio i monoton je. Zanimaju me iskustva drugih žena i muskaraca? Sa ženom sam 10 godina
Nije forumasica. Uvijek isto, monotonija. Razmišljam o nekim malim tajnim promjenama, ali nisam siguran još da li bi to bio ispravan potez
Ona jednostavno nije talent za seks. Ja volim svasta, ona uvijek isto. Jednostavno mislim da ću morati poduzeti neke mjere zbog sreće u braku. Inicijativa je moja
Ma ona je zadovoljna i ja njoj ugodi kad joj treba, ali zamišljam druge zene. Jednostavno mislim da bih trebao neku promjenu.
Ona jednostavno nije talent za seks. Ja volim svasta, ona uvijek isto. Jednostavno mislim da ću morati poduzeti neke mjere zbog sreće u braku. Inicijativa je moja
Ma ona je zadovoljna i ja njoj ugodi kad joj treba, ali zamišljam druge zene. Jednostavno mislim da bih trebao neku promjenu.