Seks sa ženom postao monoton i nezanimljiv

U zadnje vrijeme javlja mi se sljedeći problem. Kada se seksamo sa ženom moram zamišljati da spavam sa drugom ukoliko želim da održi erekciju. Jednostavno mi je seks sa ženom dosadio i monoton je. Zanimaju me iskustva drugih žena i muskaraca? Sa ženom sam 10 godina

pa pitaj sebe sto te ne pali i onda vidi kako to da promenis...
ili idi kod psihologa;)

- - - - - - - - - -

Nije forumasica. Uvijek isto, monotonija. Razmišljam o nekim malim tajnim promjenama, ali nisam siguran još da li bi to bio ispravan potez

pitaj zenu da igrazw roll plej ili sek ili pitaj nju dal je pali nesto sto niste radili...mozda se i ona smorila a da ti ne znas..jer ako si smoren znaci da ni njoj nije do jaja...

- - - - - - - - - -

Ona jednostavno nije talent za seks. Ja volim svasta, ona uvijek isto. Jednostavno mislim da ću morati poduzeti neke mjere zbog sreće u braku. Inicijativa je moja

cekaj ti si se ozenio sa zenom sa kojom se ne pomlapas u seksu?
zasto?
i onda si shvati posle deset godina da ti je seks monotonan?
ovde je nesto nelogicno
ili je seks od pocetka bio ok ili je tek skoro postao takav
sto znaci da ako je skoro postao takav nije ona u pitanju i nje i skilovi jer su ti odgovqrali kad si ses zenio...vec citav vas odnos je otisao u kuki...
kazem ti vidi dal je ona uopste zadovoljena mozda amisli isto ko ti...svaka zena moze da bude lav u krevetu samo treba neko da pritisne odgovadajuce dugmice da js izludi..

Ma ona je zadovoljna i ja njoj ugodi kad joj treba, ali zamišljam druge zene. Jednostavno mislim da bih trebao neku promjenu.

To je normalno za muskarca (ne znam za zene a i nije tema). Nismo stvoreni za monogamnu vezu. Svaka bi ti dosadila posle duzeg vremena. Sta da ti kazem. U sosu si. Da je varas, pa sazna, pa razvod, pa gubis jer si varao, nije bas isplativo. Bolje mozda prvo razvod pa onda trazis druge. A to kao idi kod savetnika da ti daje neke magazin savete da razgovaras sa zenom o svemu bla bla bla. Pa 10 god ste zajedno, ako se do sada niste ispricali...

Back